Skip to content
Politică

Cristoiu lansează un scenariu spectaculos privind viitorul lui Băsescu. Se va întâmpla în februarie

Jurnalistul Ion Cristoiu abordează, într-un editorial postat pe blogul său, anunțul Elenei Udrea conform căruia nu va mai candida pentru funcția de președinte al PMP, la Congresul care va avea loc în luna februarie.

Reamintim faptul că Președintele PMP, Elena Udrea, a făcut luni un anunț extrem de important despre viitorul său politic. În cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul partidului, șefa PMP a punctat că cel mai probabil nu va mai candida pentru poziția de lider al partidului la congresul ce va avea loc în luna februarie.

Pornind de la acest anunț al Elenei Udrea, Cristoiu previzionează că șefia PMP va fi preluată de către fostul Președinte, Traian Băsescu.

Citește și: Elena Udrea face un anunț șoc despre viitorul său politic

”Elena Udrea a lăsat să se înțeleagă că nu va mai candida la șefia PMP în cadrul Congresului care a fost devansat din martie în februarie. Știrea a fost prezentată de majoritatea site-urilor și televiziunilor drept una senzațională.

Mie însă nu mi s-a părut de loc senzațională.

Elena Udrea nu va mai candida la șefia PMP. Faptul că n-a zis-o răspicat ține de o strategie minimă de pregătire mediatică. Nu va mai candida pentru a lăsa locul lui Traian Băsescu. Devansarea Congresului și anunțul sunt semnele că șefia partidului va fi preluată de Traian Băsescu.

Admiratorii lui Traian Băsescu ar putea fi nițel dezamăgiți la gîndul că un președinte care a condus România timp de zece ani neîntrerupți, lăsîndu-și o puternică amprentă asupra țării, se mulțumește cu șefia unui partid de doar 6 la sută și nu are ambiții pentru unul de peste 25 la sută.

Dincolo de faptul că un asemenea partid nu i se oferă lui Traian Băsescu, cred că un partid precum PMP ar fi cum nu se poate mai nimerit pentru fostul președinte:

I-ar da posibilitatea să-și verifice talentul de făuritor de partide.
I-ar da posibilitatea să i se audă într-o primă fază vocea, fără ca ea să fie asurzitoare.
Ar da posibilitatea multor oameni cinstiți din afara politicii de a pătrunde în politică, deoarece mi-e greu să cred că Traian Băsescu ar avea nevoie de traseiști ca să-și rostuiască un partid parlamentar”, precizează Ion Cristoiu într-un editorial pe blogul personal.

5 comentarii la “Cristoiu lansează un scenariu spectaculos privind viitorul lui Băsescu. Se va întâmpla în februarie

  1. Asta era beat cind a scris ce a ascris? Oameni cinstiti linga baselul???????????? locul baselului este la jilava si asta cit mai repede cu putinta!

  2. domnule cristoiu, matale , ai o obsesie, cu promovarea fostului presedinte.
    Ii cauti in fiecare zi cate o pozitie in pazelul politic romanesc. Matale aveai in anii din urma imaginatie mai realista. Ia mai gandestete matale . Nu cumva ii gaseti locul acolo unde 8,500,000 de romani si l-au dorit in 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *