Skip to content
Politică

Cristoiu: Nu avem de-a face cu victoria lui Iohannis, ci cu eșecul catastrofal al lui Ponta. Românii s-au revoltat

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, duminică seara, la postul B1 TV, rezultatul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, după primele exit-poll-uri.

Cristoiu spune că acest scrutin arată mare eșec al lui Victor Ponta și demonstrează că poporul român nu mai funcționează după principiul „mitei electorale”.

„Trăim un moment istoric. Pentru Ponta este un eșec de proporții, inimaginabil. Nu credeam că Ponta va ajunge de la 10% la riscul de a pierde”, spune Cristoiu.

„Este cea mai mare lecție oferită de poporul român partidelor de tip vechi, cum a fost PSD, care au spus că românii sunt proști și dacă le dai ceva de mâncare, ei tot te votează. Ponta a supralicitat pomana”, a adăugat jurnalistul.

„Chiar dacă Ponta va câștiga cu 5 voturi în plus, este un eșec catastrofal. Nu a câștigat Klaus Iohannis, ci a pierdut Victor Ponta. A încercat aceleași mijloace tradiționale de a ademeni poporul. Și românii au arătat că nu sunt proști. E un semnal de revoltă față de toate partidele”, a mai spus Cristoiu.

„Ponta a subestimat educația civică. De data chiar sunt mândru că românii au dovedit că știu să voteze rațional”, a adăugat jurnalistul.

1 comentariu la “Cristoiu: Nu avem de-a face cu victoria lui Iohannis, ci cu eșecul catastrofal al lui Ponta. Românii s-au revoltat

  1. Faceti jocul celor care vor destabilizarea Romaniei.
    La fel ca si in 2004 acelasi scenariu ca in Ucraina.
    Incercati in Romaniaun euromaidan.
    Tradatorii dracului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *