Skip to content
Politică

Cristoiu oferă argumentul pentru care Băsescu nu va sări în ajutorul Elenei Udrea

În spațiul public, imediat după interviul incendiar oferit de Elena Udrea la hotnews.ro, au apărut numeroase ipoteze potrivit cărora Traian Băsescu este cel care se află în spatele dezvăluirilor fostei șefe PMP. În același timp, unii sunt de părere că Elena Udrea a fost lăsată singură în lupta pe care a început-o cu SRI.

Dezvăluirile Elenei Udrea au fost comentate și analizate și de jurnalistul Ion Cristoiu.

Acesta a declarat duminică seară la Romania TV ca teama sa cea mare este aceea ca Traian Basescu sa nu iasa pentru a o sprijini pe Elena Udrea. Jurnalistul a precizat ca vom asista la inca un decedat politic.

„Teama mea cea mai mare este ca domnul Traian Basescu sa nu cumva sa iasa si sa o sprijine pe Elena Udrea. Atunci vom avea inca un decedat politic.

Nu poate sa vina ca fost sef al statului si sa ne spuna ca era dezinformat de serviciile pe care domnia sa spune ca le-a modernizat. Nu poate sa isi faca pulbere cei zece ani de mandat”, a spus Cristoiu.

Cristoiu a adaugat ca „doamna Udrea, cand erau trimisi la inchisori toti ceilalti spunea ca justitia e corecta si noi, politicienii trebuie sa respectam. Cand a fost chemata la DNA si pusa sub acuzare, in loc sa se duca sa spuna ca se bate pana la capat, ca nu a facut nimic, a venit si a spus ca dosarul el, ca toate celelalte, este un dosar politic.”

 

foto: tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *