Skip to content
Politică

Cristoiu prezintă o nouă informație incendiară din jurnalul Elenei Udrea și explică legătura dintre Iohannis și personajul care ”l-a făcut Președinte”

Jurnalistul Ion Cristoiu face, în cadrul unui editorial postat pe blogul personal, o nouă dezvăluire din jurnalul de campanie al Elenei Udrea.

Citește și: DNA și șefa ICCJ primesc o lovitură de imagine

În cadrul unui text în care prezintă situația achitării definitive a Marianei Rarinca, femeia arestată timp de 6 luni pentru acuzația că ar fi șantajat-o pe șefa ICCJ, Livia Stanciu, Ion Cristoiu se întreabă dacă nu cumva Klaus Iohannis trebuie să își exprime o părere cu privire la o astfel de situație.

Ion Cristoiu, pornind de la ce conține jurnalul de campaniei al Elenei Udrea, încearcă să sublinieze că Iohannis nu va avea niciun fel de reacție cu privire la situația cu care se confruntă Livia Stanciu pentru că aceasta din urmă ar fi cea care ”a aranjat treburile astfel încît Klaus Iohannis să fie judecat abia după victoria în alegeri din 16 noiembrie 2014 și atunci pentru a-l scoate basma curată.”

”Joi, 21 mai 2015, aflînd știrea achitării, am scris la finele editorialului din Evenimentul zilei acest text:
„NB. Ni s-a adus vestea că Mariana Rarinca, ridicată pe sus, pusă în cătușe și acuzată de DNA că ar fi santajat-o pe Livia Stanciu, președinta ÎCCJ, şi ţinută în arest preventiv peste 6 luni, după ce fusese trimisă în judecată!, a fost achitată definitiv de Curtea de Apel București.

Un cetățean al acestei țări, care se bucură, potrivit Constituției, de drepturile elementare ale omului, între care pe primul loc se situează dreptul la libertate, a fost nenorocită de DNA numai și numai pentru c-a îndrăznit să-i ceară șefei de la ÎCCJ banii pe care aceasta și fostul ei soț îi datorau.

Klaus Iohannis e și președintele Marianei Rarinca, nu numai președintele Liviei Stanciu și al Codruței Kovesi.
E și președintele oamenilor simpli, nu numai președintele Ștabilor din Structurile de forță. N-ar trebui să ne spună președintele, fie și Facebook, ce crede el despre drama acestei femei?! M-ar interesa mai mult decît ce crede el despre Victor Ponta sau despre Traian Băsescu.”

După ce-a apărut editorialul, mi-am zis:

Dumnezeule, cum pot fi atît de idiot să mă adresez lui Klaus Iohannis tocmai eu, care am citit Jurnalul Elenei Udrea.
Păi, potrivit Jurnalului, Livia Stanciu e cea care l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte.
Ea a aranjat treburile astfel încît Klaus Iohannis să fie judecat abia după victoria în alegeri din 16 noiembrie 2014 și atunci pentru a-l scoate basma curată.
Și din cîte-mi amintesc, prima vizită ca președinte, Klaus Iohannis a făcut-o la ÎCCJ.
Pentru a-i mulțumi Liviei Stanciu.”, precizează Ion Cristoiu pe blogul personal.

3 comentarii la “Cristoiu prezintă o nouă informație incendiară din jurnalul Elenei Udrea și explică legătura dintre Iohannis și personajul care ”l-a făcut Președinte”

  1. Adica Stanciu nu va raspunde pentru denuntul calomnios pe baza caruia cealalta „unealta”, Kovesi, a tinut la puscarie un om nevinovat timp de 6 luni????????????? In ce tara traim??

  2. Dar ce magistrat a raspuns vreodata pentru porcariile facute? Cati bani a platit Romania celor care au obtinut despagubiri de la CEDO, in loc ca acesti bani sa fie luati de la vinovati – de la cei care au dat sentinte strambe?
    Raspunsul, traim in Romania si asta ne mananca toti banii…..

  3. Ba da nebuni sa fiti sa credeti ca Iohannis a catigat pe bune !!!! Dracu sa-l ia si pe ponta.. Dar Iohannis a fost pus de servicii si magistrati restul….. NIMIC PE BUNE IN ROMANIA ! EI BINE ! ROMANUL DE RAND ,VAI MAMA LUI ! bai in romania doar cu mitraliera in mana de va face dreptate. restul traiti cum vreti. Va meritati soarta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *