Skip to content
Politică

Cristoiu prezintă un scenariu devastator pentru Băsescu după ce PMP a lovit în Udrea: „Va rupe convenția care o obligă la tăcere!”

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea, a vorbit, în urmă cu câteva zile, despre „efectul Mazăre” asupra stațiunii Mamaia, declarând că deși „nu este un fan Radu Mazăre”, fostul primar al Constanței „însemna foarte mulți turiști”.

Citește și: UPDATE Ce spune Udrea despre „efectul Mazăre” asupra stațiunii Mamaia/ Udrea și Mazăre, așteptați la IPJ Constanța

După declarația Elenei Udrea, fosta șefă a PMP a primit o lovitură din partea partidului din care a făcut parte, când PMP Constanța a anunțat că se delimitează „în totalitate” de declarațiile deputatului independent Elena Udrea privind „meritele grupării Mazăre-Constantinescu la dezvoltarea municipiului și a județului Constanța”.

Citește și: PMP lovește dur în Elena Udrea: „Ne delimităm în totalitate!”

După aceste evenimente, jurnalistul Ion Cristoiu a lansat, într-un editorial publicat pe blogul său personal, un scenariu devastator pentru fostul șef de stat Traian Băsescu, pe care ziaristul îl „deplânge”.

Astfel, gazetarul a subliniat faptul că „Elena Udrea nu va rezista dacă astfel de lovituri precum cea dată de PMP se repetă și va rupe convenția care o obligă la tăcere”.

Gazetarul a conchis cu un „sfat” pentru fostul șef de stat: „s-ar cuveni ca Traian Băsescu să-și sfătuiască principalii colaboratori din PMP să evite în viitor astfel de provocări prostești ale Elenei Udrea”.

Iată explicațiile integrale ale jurnalistului Ion Cristoiu publicate pe blogul personal:

„Marți 7 iulie 2015, ajunsă la IPJ Constanța pentru a da curs uneia dintre condițiile controlului judiciar, Elena Udrea a deplîns evidenta degradare a stațiunii Mamaia în absența mîinii de gospodar a lui Radu Mazăre.

Prezentă la Mamaia, Elena Udrea a adus și argumentele pentru această aserțiune, toate ivite din observațiile unui om aflat la fața locului:

„Va dau un exemplu, pana si M-ul de la Mamaia picase, acolo unde scrie Mamaia la intrarea in statiune. Si asa a ramas, asta arata dezinteres pentru ceea ce se intampla pe litoral. Probabil ca va arata din ce in ce mai rau Mamaia, pentru ca o statiune turistica presupune implicare. Sigur, modul in care domnul Mazare nu era neaparat cel pe care l-as fi folosit eu, insa dansul a demonstrat ca a reusit sa atraga din ce in ce mai multi turisti pe litoral. Acum, statiunea nu arata foarte bine si probabil ca lucrurile se vor degrada pe masura ce trece timpul. Temerea mea este ca, daca lucrurile vor continua asa, Mamaia va pierde statutul de prima statiune, din punct de vedere al numarului turistilor.”

Ca la un semn, mai bine zis ca la un ordin pe Unitate, publicațiile SRI sub acoperire s-au năpustit asupra Elenei Udrea atacînd-o pe motiv că laudă corupții.

Dincolo de faptul că Elena Udrea a vorbit ca un om aflat la Mamaia, în timp ce ofițerii acoperiți au scris ca niște oameni aflați în cazarma de la București, din faptul că e deplînsă degradarea unei stațiuni bine gospodărită de un primar acuzat de DNA de corupție nu înseamnă că lauzi în corupt.

Corupția e una și gospodărirea e alta.
Sunt două domenii diferite care nu se înfluențează reciproc.
Poți fi de exemplu un bun ofițer acoperit, dar un prost gazetar și invers.

La scurt timp după mînia ofițerilor acoperiți a venit mînia unui lider PMP :
„Declarațiile doamnei deputat independent Elena Udrea au fost făcute în calitate de turistă și nu reprezintă punctul de vedere al constănțenilor. Partidul Mișcarea Populară Constanța se delimitează în totalitate de declarațiile acesteia.”

Elena Udrea e cea care a scos la lumină acest partid, PMP, care risca să moară în anonimat dacă nu era candidata la președinție.
Fosta președintă a PMP e redusă la condiția de turistă de către un lider PMP.
Șeful Suprem al PMP e Traian Băsescu.
Partidul lui Traian Băsescu îi dă Elenei Udrea un ghiont zdravăn.

Ar trebui, poate, s-o deplîng pe Elena Udrea.
Știind ce știe ea, dar nu spune încă, mă tem că trebuie să-l deplîng pe Traian Băsescu.
Și așa Elena Udrea e furioasă, pentru c-a fost aleasă drept țap ispășitor pentru cei zece ani de regim Traian Băsescu, în timp ce toți ceilalți ștabi ai acestui regim, în frunte cu Vasile Blaga, o fac pe luptătorii împotriva corupției.

Din cîte-mi dau seama, Elena Udrea nu va rezista dacă astfel de lovituri precum cea dată de PMP se repetă și va rupe convenția care o obligă la tăcere.
Și cîte știe și nu spune încă Elena Udrea!
S-ar cuveni ca Traian Băsescu să-și sfătuiască principalii colaboratori din PMP să evite în viitor astfel de provocări prostești ale Elenei Udrea”, a scris Ion Cristoiu.

5 comentarii la “Cristoiu prezintă un scenariu devastator pentru Băsescu după ce PMP a lovit în Udrea: „Va rupe convenția care o obligă la tăcere!”

  1. Dna Nuti să-și vadă de cuceririle ei …în rest daca are ceva de ”turnat ” despre dl. Băsescu s-o facă acolo la DNA , în rest numai de bine !!!
    Vacanta ușoară !!!

  2. –TAINUITORUL–din chiosc , chioscul din Gagesti si Deal–s-a aprins beculetul rosu si truda lui , e pe cale sa se duca dracului .

  3. Toți o apa și un pământ. . Au furat basistii 10 ani pentru câteva generații și acum sunt iar la butoane. . Rusine

  4. De cind machedonul ala ,care pute a brinza, de la pmp constanta ,vorbeste in numele constantenilor? dar ,cunoscind tupeul si obraznicia celor care vorbesc al patrulea dialect al limbii romane, nu ma mir. Palaz asta si cu Antoniadis,un machedon si un grec, s-au trezit ei sa vorbeasca in numele constantenilor. Mai bine v-ati ocupa sa va rezolvati dosarele alea nasoale. Nu va faceti griji, constantenii stiu cum si pe cine sa aprecieze. Pupaza aia de Udrea a blocat repararea Cazinoului , si construirea soselei de coasta. Acum isi permite sa vorbeasca cu Mazare . Te apuca scirba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *