Skip to content
Politică

Cristoiu reacționează după acuzațiile lui Hodor: a dat în judecată CNSAS-ul

Reporter Virtual
" "

Ion Cristoiu a reacționat în urma afirmațiilor lui Mădălin Hodor, conform cărora jurnalistul s-ar afla pe lista cu fostele surse la Securității.

„Ion Cristoiu se afla pe una dintre listele cu sersele la care s-a renunțat, fiind scos din evidență din 1985”, declarase Hodor.

" "
" "

Concret, Cristoiu l-a dat în judecată pe fostul cercetător Mădălin Hodor, precum și Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS), instituție pe care o considerată vinovată pentru publicarea respectivei liste, conform ultimei postări de pe blogului personal al jurnalistului.

CNSAS-ul  acționase deja după publicarea listei de către Hodor, în sensul suspendării acestuia din urmă a acreditării de cercetător și acuzându-l de nerespectarea normelor interne.

Cristoiu susține că informațiile conform cărora ar fi fost colaborator al Securității sunt false, fapt dovedit și de ancheta din 2010, atunci când jurnalistul a câștigat procesul cu Vadim Tudor. Instanța nu a găsit la acel moment probe care să confirme informațiile potrivit cărora ar fi fost colaborator al Securității.

Puteți citi postarea integrală de pe blogul lui Ion Cristoiu AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *