Skip to content
Politică

Cristoiu ridică mari semne de întrebare în scandalul Ghiță-SRI

www.ziuaconstanta.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu, în ultima postare de pe blogul personal, evidențiază modalitatea prin care presa încearcă să manipuleze poporul, exagerând informațiile în ceea ce îl privește pe Florian Coldea, pe care îl scot vinovat de toate lucrurile care „s-au întâmplat în ultimii 12 ani în România”.

”Așadar, conform presei, Coldea „a blocat construirea de autostrăzi, a pus președinți,  a ținut președinți în fotoliul de la Cotroceni, a dat jos premieri, a condus toate Guvernele prin ofițeri acoperiți, a dat legi prin Parlamentul manipulat de el, într-un cuvânt, a fost ca un fel de Stalin din Pădurea Băneasa, s-a numit Florian Coldea”, scrie Ion Cristoiu.

Mai mult, jurnalistul Cristoiu insistă că mult mai important decât verificarea modului în care Florian Coldea a impus „teroarea în România în ultimii 12 ani”, este verificarea vacanțelor în care acesta a mers cu Sebastian Ghiță, fiindcă, în cazul în care acestea au fost plătite de Ghiță, Coldea este suspect de luare de mită.

Totodată, jurnalistul se întreabă de ce Florian Coldea tace. Fiindcă și reabilitat, acesta nu va fi complet reabilitat în ochii românilor, iar imaginea sa va fi profund afectată. „Dacă revine, va fi un general șpăgar pe cai mari. Dacă pleacă, va fi un general șpăgar care merge la eșafod”, a conchis Cristoiu.

Citiți AICI întregul articol semnat de jurnalistul Ion Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *