Skip to content
Politică

Cristoiu, scenariu exploziv: Se discută căderea Guvernului!

nasul.tv

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește în ultima postare de pe blogul personal, intitulată ”O prostie mare cît PSD: Campania de dărîmare a propriului Guvern” despre tensiunile create în ultima vreme printre social-democrați.

Astfel, Cristoiu susține, în postarea sa, că în presă, de șase luni de când se află la conducere, Guvernul nu a avut șansa de a administra țara așa cum trebuie, în condițiile i se impune remanierea.

„Excepție făcînd manifestațiile de stradă, toate instrumentele campaniei de pe vremuri sînt puse la lucru.
Există, totuși, o deosebire crucială față de Campaniile de odinioară.
Asistăm de data asta la o Campanie de dărîmare a propriului Guvern de către partidul aflat la Putere.
Da, deși pare absurd, după nici jumătate de an de la investirea Guvernului Sorin Grindeanu, PSD a declanșat Campania de dărîmare a Guvernului. Până acum, Guvernul Sorin Grindeanu a guvernat bine, dacă ne gândim la comanda dublă impusă de complexele de frustrat ale lui Liviu Dragnea. Și cu toate acestea, la ora actuală, Guvernul Sorin Grindeanu e unul dintre cele mai instabile Guverne postdecembriste”,
scrie Ion Cristoiu.

„Nu-i exclus ca Liviu Dragnea, cel care a declanșat campania de dărâmare a Guvernului PSD din simplul motiv că premierul n-a fost suficient de convingător ca paznic la heleșteul latifundiarului de Teleorman, să renunțe la ambițiile sale de dărâmare a Guvernului. Fie pentru că Sorin Grindeanu îi va pupa în public vârful papucului sultănesc, fie pentru că Președintele îi va da semnal să n-ajungă la pixul cotrocenist”, a mai adăugat jurnalistul  Cristoiu.

Citiți AICI articolul complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *