Skip to content
Politică

Cristoiu, scenariu incredibil: Elena Udrea l-a făcut acoperit al SRI pe Căutiș!

Jurnalistul Ion Cristoiu scoate la iveală, în ultima postare de pe blogul personal, amănunte incendiare despre legătura fostului ministru Elena Udrea cu Alexandru Căutiș,  jurnalistul de la Kamikaze, care anunțat că va candida pe listele PSD Constanța pentru parlamentare

În acest context, gazetarul oferă o serie de informații-cheie din jurnalul Elenei Udrea, potrivit cărora Alexandru Căutiș ar fi acoperit SRI.

Vă prezentăm explicațiile jurnalistului:

”Elena Udrea în Jurnal despre Alexandru Căutiș: „L-am făcut acoperit al SRI”
Se discută în aceste zile la unele posturi Tv nu despre Codruța Kovesi, ci despre Alexandru Căutiș. Jurnalistul de la Kamikaze, pe care-l știu vag, a anunțat că va candida pe listele PSD Constanța pentru parlamentare. Gestul i-a adus jurnalistului din partea lui Rareș Bogdan convocarea la o judecată de tip bolșevic la Realitatea Tv pentru trădarea Înaltelor Idealuri ale lui Klaus Iohannis. Intrigat de Tărăboiul pueril stîrnit de gestul tînărului jurnalist (e băiat mare, știe el ce face, nu văd de ce l-ar trage de urechi cei de la Realitatea Tv, că doar nu e copilul lor din flori), m-am întrebat unde am mai întîlnit eu numele acesta, Alexandru Căutiș. Și mi-am amintit, fără a avea memoria lui Napoleon, că am dat de el în Jurnalul Elenei Udrea. M-am dus repede la acest excepțional document de Istorie a clipei, și am găsit următoarele rînduri despre Alexandru Căutiș:
<<Am mai aflat într-o zi la Zaitone, la masă cu Gușă, cu Rareș Bogdan și unul din patronii arabi, că acoperiții din presă primesc mesaje direct de la Coldea și Kovesi. A povestit Rareș, care devenise susținător Johannis datorită lui Coldea, după cum chiar el recunoștea, că în urmă cu o seară l-a avut în emisiune pe Căutiș. Acesta primea mesaje în direct, nu mai țin minte tema emisiunii. Discret, la pauză i-a luat telefonul și erau mesaje pe BBM și Whatʼs app de la Coldea și Kovesi. Și că a spus tuturor celor din studio despre mesaje, cînd le-a văzut. (…).

Tot ieri, adică duminică, în ideea de a promova materialul lui Turcescu, l-am văzut la Realitatea pe Căutiș, acoperitul lui Coldea. Spunea numai bazaconii, dar avea o singură treabă, din toată discuția să reiasă ce coruptă sînt eu! Eram deja în tandem cu Dragnea, care îi dădea bani lui Cocoș ca să-i dea lui Bica!!! O nebunie. Amesteca lucrurile, dar concluzia era că eu sînt implicată, iată dovada și că sînt coruptă. Am cerut lui Kohalmi să intru în direct, dar s-a terminat emisiunea.

L-am sunat direct pe Căutiș, la care am țipat 10 minute în continuu. I-am cerut probe că Dorin lucra cu firma de construcții a lui Dragea în Teleorman, l-am acuzat că are misiune să mă atace, pentru că amesteca acuzațiile pe care le făcea doar ca să iasă o nebunie. Mi-a spus că așa a fost prezentat materialul la Realitatea, sau așa a înțeles el, că Dragnea cu cazul cu Niculae și Cocoș au acționat în aceeași speță. Acum realizez că el nici nu văzuse materialul lui Turcescu. Pur și simplu fusese trimis să facă acuzații la adresa mea și să genereze nebunie în jurul „cazului Bica”. L-am făcut acoperit al SRI. Mi- a cerut probe. I-am răspuns că am probe cît are el pentru ce susține, dar eu am ipoteze bazate pe indicii certe. Nu i-a convenit. A rămas că îmi va spune despre ce firmă a lui Cocoș ar fi vorba, pentru că eu i-am spus clar că nu a avut niciodată firmă de construcții. Era înverșunat împotriva lui, l-a făcut turnător la Securitate!!! ca Popoviciu Puiu, nenorocit și în alte feluri. L-am pus la punct și el m-a întrebat de ce îl apăr. Evident era montat împotriva lui>>”, a scris Ion Cristoiu pe blogul personal.

Continuarea o puteți regăsi AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *