Skip to content
Politică

Cristoiu scoate la iveală detalii-cheie din declarațiile lui Tudorel Toader

jurnalul.ro

Ion Cristoiu vorbește în “Gândul de vineri”, de pe blogul personal, dspre ministrul Justiției, despre care ține să facă mai multe remarci.

Astfel, jurnalistul spune că Tudorel Toader este un pion al Binomului SRI-DNA plasat la Justiție, care a fost acceptat de Liviu Dragnea în cadrul unui târg cu sistemul.

” La finele Prelegerii de popularizare televizată a unor cunoștințe elementare de drept constituțional – Prezentarea Raportului de evaluare a lui Augustin Lazăr și a Codruței Kovesi din seara zilei de 29 martie 2017 – Tudorel Toader a refuzat să răspundă întrebărilor, făgăduind c-o va face la o conferință de presă ulterioară.


Această conferință de presă a avut loc miercuri, 5 aprilie 2017, și-a fost transmisia în direct de televiziuni, ca și Declarația din 29 martie 2017
Cine l-a urmărit pe Tudorel Toader pe întinderea nemărginită a acestei noi întîlniri cu presa (ce-i mai place să se scarpine în fața camerelor de luat vederi!) a remarcat de îndată notele comune cu întîlnirea din 29 martie 2017:

1) Zîmbetul parșiv al lui Tudorel Toader, de bunic care, în timp ce ne vorbește despre Constituție, se gîndește cum să i-o tragă nepoatei.

2) Sentimentul, tipic starletelor pe bază de chiloțăreală, că orice apariție a sa la tv, indiferent de ora din zi și din noapte, e urmărită cu ațîțare, drept pentru care poate înșira vrute și nevrute, minute întregi, în direct, fără riscul de a fi întrerupt de publicitate.

3) Conștiința că toți cei cărora li se adresează sînt niște analfabeți într-ale Justiției, spre deosebire de el, care e ditamai rectorul Universității din Iași.

Ca și în cazul primei reuniuni, fătucele din presă, uitîndu-se la unul care vorbește despre Drept cu descumpănirea duioasă a vițelului la poarta nouă, l-au ascultat pe Tudorel Toader crezîndu-l în tot ce spune mai ceva decît prezicătoarea Vișinica, zicîndu-le că se vor mărita cu un bărbat frumos și bogat care în nici un caz, nu e patronul postului”, scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.

Citiți AICI articolul complet semnat de jurnalistul Ion Cristoiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *