PSnews

Recent

Cristoiu: Tudose, un prim pas spre preluarea PSD de către Sistem

www.ziuanews.ro

Jurnalistul Ion Cristoiu, pe blogul personal, tranșează ultimele evenimente de pe scena politică, dar face trimiteri și către sondajul recent al Avangarde, prezentat de Marius Pieleanu, care arată că încrederea în Guvern a scăzut semnificativ.

Mai precis, acesta spune că sondajele nu au atât de multă relevanță și „importanță pentru Guvern și firește pentru Coaliția majoritară”, potrivit postării de pe blogul personal

După Dacian Cioloș, Klaus Iohannis are un nou „Premier al Meu”: Mihai Tudose!
Sîmbătă, 7 octombrie 2017, Marius Pieleanu a prezentat la Antena 3 rezultatele unui sondaj avînd printre întrebări și pe aceasta: Ce părere aveți despre Guvern? 57% aveau o părere proastă, 10% n-aveau nici o părere și 31% aveau o părere bună.
De 27 de ani, de cînd îmi dau cu părerea despre politichia autohtonă, am întîlnit zeci de situații în care un sondaj arăta că Guvernul s-a prăbușit în sondaje. Sondajele, mai ales în primii ani de guvernare, n-au nici o importanță pentru Guvern și firește pentru Coaliția majoritară. Cu excepția președintelui care, ca în cazul lui Traian Băsescu, prăbușit în sondaje, poate fi ținta unei Operațiuni de suspendare cu note de Lovitură de stat, un Guvern nu pățește nimic dacă s-a prăbușit în sondaje. Cu atît mai mult nu pățește nimic, dacă sondajul e fals. De regulă, în cei 27 de ani postdecembriști, reacția la un astfel de sondaj era negarea.
Putea să se întîmple așa ceva și cu sondajul lui Marius Pieleanu.
Mihai Tudose putea să treacă mai departe, zicînd că e o făcătură.
Sau putea spune că dracu nu-i atît de negru, deoarece procentajul de 31 de sută părere bună e chiar mulțumitor pentru un Guvern aflat în prima linie a contestării de către adversarii PSD.
Mihai Tudose nu procedează astfel.
Prin Realitatea Tv el declanșează o campanie menită a arăta că sondajul a fost măsluit la ordinele lui Liviu Dragnea ca să-l compromită.
Între premier și postul prezidențial Realitatea Tv s-a încheiat o negustorie vizibilă cu ochiul liber”, a spus Ion Cristoiu.

Citiți mai multe AICI

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi