Skip to content
Politică

Cristoiu, verdict devastator despre anunțul zilei: Să te ferească Dumnezeu de un Iohannis scos din sărite!

nasul.tv
" "

Jurnalistul Ion Cristoiu a lansat luni seară un verdict devastator despre anunțul zilei. Vedeți mai jos ce spune el despre absența din peisaj a președintelui Klaus Iohannis.

Într-un interviu acordat Mediafax, ziaristul a vorbit printre altele despre faptul că șeful statului nu a anunțat personal semnarea decretului de revocare a șefei DNA, ci și-a trimis purtătoarea de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi (fostă Pușcalău). Concret: în opinia lui Cristoiu, acest gest denotă enervarea primului om în stat din cauză că Laura Codruța Kovesi nu s-a conformat „numeroaselor semnale” primite de la președinte în sensul unei demisii.

" "
" "

„Cred că va fi uitată în stilul românesc, după vreo săptămână. Deja se văd unele semne. Vreau să fac însă o remarcă importantă, felul în care a procedat Klaus Iohannis. În cazul Florian Coldea, a ieşit el şi a făcut declaraţii de presă. Faptul că a pus purtătorul de cuvânt să citească textul şi-a găsit explicaţia din partea multora pentru o preocupare a lui Klaus Iohannis de a nu-i fi afectată imaginea pronunţând revocarea. Eu îl cunosc mai bine pe Klaus Iohannis şi pun pariu că a fost vorba despre un gest de mare dispreţ şi mare ranchiună a lui Klaus Iohannis. Din câte intuiesc, s-au trimis numeroase semnale să demisioneze (n.r.: Laura Codruţa Kovesi), cum era normal. Faptul că nu a demisionat l-a scos din sărite pe Iohannis şi să te ferească Dumnezeu de un Iohannis scos din sărite de o slugă, eu aşa interpretez gestul. A vrut să îi arate lui Kovesi că nu catadicseşte să anunţe el. A pus purtătorul de cuvânt. Ce vreţi mai mare gest de dispreţ faţă de nepreţuita Laura Codruţa Kovesi? a comentat Ion Cristoiu.

Vedeți AICI ce spune gazetarul despre jocurile de putere dintre președinții Parlamentului: Călin Popescu-Tăriceanu și Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *