Skip to content
Politică

Criticile lui Dragnea la Cioloş nu rămân fără replici. Virgil Popescu (PNL) acuză „paranoia” din PSD

Criticile lui Liviu Dragnea (preşedintele PSD) la adresa prim-ministrului Dacian Cioloş nu rămân fără replici. Vicepreşedintele PNL Virgil Popescu acuză „paranoia” din Partidul Social Democrat.

Într-un comunicat trimis, marţi, PSnews.ro, Popescu aminteşte că Dragnea i-a solicitat lui Cioloş să retragă Hotărârea de Urgență care stabilește data alegerilor electorale.

„Dar Liviu Dragnea e conștient că actualul Guvern nu se lasă impresionat de astfel de declarații, așa că a ales să-l amenințe pe prim-ministru cu un proces penal pentru «grup infracțional organizat».

În viziunea lui Liviu Dragnea, Dacian Cioloș și PNL au colaborat atunci când s-a emis Hotărârea de Urgență, formându-se astfel un «grup infracțional organizat». Numai această afirmație a președintelui PSD mă face să mă gândesc că paranoia este acum cea care caracterizează PSD. Este absolut firesc ca premierul să stabilească din timp data alegerilor locale, astfel încât partidele să aibă timp să-și pregătească strategia de campanie electorală. Știu că PSD este obișnuită să nu dea dovadă de transparență și să ia decizii pe ultima sută de metri tocmai ca să obțină diferite avantaje. Guvernul demonstrează că își dorește organizarea unor alegeri care să ofere șanse egale tuturor candidaților.

Până când Dragnea își va verifica afirmațiile trebuie să-i amintesc că nu este în măsură să vorbească despre legislația în vigoare și nici să amenințe pe cineva cu un proces penal, deoarece liderul PSD a fost condamnat de o instanță și a propus un proiect legislativ, precum legea defăimării, care calcă în picioare Constituția României și libertatea de exprimare a indivizilor. Doar disperarea îl face pe Liviu Dragnea să aibă astfel de reacții, nu un argument logic sau o acțiune politică.

PSD începe să conștientizeze că alegerile de anul acesta vor reprezenta o nouă înfrângere pentru social-democrați, deoarece românii s-au săturat să le asculte minciunile și să fie martori la această paranoia pesedistă. Românii nu mai vor un PSD care a marcat România prin sărăcie și corupție. Electoratul nu dorește să fie părtaș la astfel de reacții aberante și caraghioase!

PNL nu poate decât să se amuze de acțiunile social-democraților și să lupte în continuare pentru respectarea legislației. Nu vom tolera abuzuri de putere sau abateri de la legile în vigoare!” spune Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *