Skip to content
Politică

Criza citostaticelor. Băsescu nu s-a dezvăţat de pixelul albastru

prosport.ro

Continuă criza citostaticelor. Liderul PMP, Traian Băsescu, nu s-a dezvăţat de celebrul lui obicei de a prezenta albul ca negru şi invers, obicei cunoscut în presă drept „arătatul pixelului albastru”.

S-a întâmplat sâmbătă pe Facebook, unde diverşi comentatori i-au atras atenţia lui Băsescu că şi în mandatul lui de preşedinte al României existau mari probleme cu medicamentele. Replicile au fost date la statusul în care politicianul susţinea că actuala penurie de medicamente ar trebui să atragă acuzaţii de abuz în serviciu la adresa actualei puteri.

DETALII AICI: Criza vaccinurilor. Băsescu, acuzaţii de abuz în serviciu: Declaraţii idioate ale lui Dragnea!

Iată ce i-au scris diverşi comentatori şi ce le-a răspuns Traian Băsescu:

Giovani Bartolomeo cand in timpul domniei dvs de un deceniu, se inchideau spitalele, nu mai era abuz in serviciu?! Istoria nu se sterge…deceniul rusinii ramane in vecii vecilor!!!”

Traian Băsescu Amice, dacă te-ai fi tratat prin spitalele închise, cu siguranţă azi n-ai mai fi avut ocazia să scrii. Ce noroc ai avut..”

 *

Adrian Popescu Si pe vremea cand erati presedinte.. La fel era.. Sau mai rau… Chiar n aveti o oglinda sa va vedeti cat de ipocrit sunteti ?! Sunteti toti o apa si un pamant, numai „excroci” in politica asta, mai ales a ultimilor ani..”

Traian Băsescu Adrian, oricât îţi este de scurtă memoria, nu pot să nu-ţi amintesc faptul că în mandatul meu nu au lipsit nici vaccinurile şi nici citostaticele dar acesta nu a fost meritul meu ci al guvernelor. Ce-i drept, unele medicamente erau ceva mai scumpe, dar se găseau.(Atenţie la cum scrii „excroci”. Dă prost să scrii ca un om fără carte, când ataci gratuit un fost preşedinte.Ai putea face un mic efort să pari a fi un om instruit)”

 *

Catalin Comanita Traiane te leagă astia curând”

Traian Băsescu Pe cuvântul tău de onoare ?”

A doua serie de replici ne interesează, întrucât ea demonstrează că Traian Băsescu trece sub tăcere faptul că şi în mandatul său prezidenţial sistemul de sănătate se confrunta cu o lipsă acută de medicamente. Vă amintim că, nu mai devreme de februarie 2012 (pe vremea guvernului Mihai-Răzvan Ungureanu, aşadar un executiv obedient faţă de Băsescu), preşedintele de atunci al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, era aspru apostrofat în direct de către directorul Antena 3, Mihai Gâdea, tocmai din cauza absenţei citostaticelor de pe piaţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *