Skip to content
R. Moldova

Criza politică de la Chișinău: Mișcare de ultim moment făcută de Igor Dodon. Președintele Republicii Moldova s-a întâlnit cu ambasadorul SUA

moldnova.eu

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut miercuri o întrevedere de lucru cu Derek Hogan, Ambasadorul SUA în țara vecină, pe fondul crizei politice de la Chișinău legată de recunoașterea Guvernului condus de Maia Sandu.

Anunțul a fost făcut chiar de liderul de la Chișinău, pe pagina sa de Facebook.

Am examinat un spectru larg de chestiuni cu privire la relațiile bilaterale, reiterînd intenția ambelor părți de a consolida dialogul strategic în cele mai importante domenii”, a precizat președintele Republicii Moldova

Igor Dodon a precizat că a fost discutată inclusiv „situația politică internă care s-a creat în ultimele zile în Republica Moldova, precum și unele scenarii posibile de dezvoltare a acesteia”.

În contextul politicii externe, am reconfirmat poziția Administrației Președintelui privind promovarea unor relații reciproc avantajoase atît cu partenerii din Vest, cît și cu cei din Est„, a adăugat liderul de la Chișinău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *