Skip to content
Politică

Criza refugiaţilor. Soţia „primarului care NU este” o-ntoarce ca la Ploieşti

Porecla „primarul care NU este” i-a fost atribuită lui Rareş Mănescu (edilul de la Sectorul 6), din cauză că, în cei trei ani de mandat, el a fost rareori văzut prin primărie.

Europarlamentarul Ramona Mănescu susţinea că poziţia oficială a delegaţiei române a fost de a vota împotriva cotelor obligatorii de refugiaţi şi că poziţia oficială a României este cea corectă, când a venit vremea să voteze, opiniile ei s-au schimbat radical.

Ramona Mănescu a declarat, la Realitatea TV, că este de părere că fiecare stat membru trebuie să decidă în mod responsabil care este numărul de refugiaţi pe care îl poate primi în funcţie de capacitatea logistică şi financiară pe care o are.

Tot ieri când a venit vremea votului, europarlamentarul a ales să susţină grupul politic din care face parte şi să voteze „pentru” cotele obligatorii de refugiţi.

Votul din Parlametul European al Ramonei Mănescu poate fi verificat AICI.

Poziţia grupului PPE a fost în favoarea votării cotelor obligatorii, poziţia oficială a delegaţiei române din PPE a fost de a vota impotriva cotelor obligatorii. Consider că poziţia oficială a României este cea corectă, prin care spunem că suntem de acord să participam la efortul umanitar şi să primim refugiaţi, dar nu în baza unor cote impuse ci pe baze voluntare„, mai afirmat europarlamentarul.

 

1 comentariu la “Criza refugiaţilor. Soţia „primarului care NU este” o-ntoarce ca la Ploieşti

  1. Astia sunt liberalii astia basisti, una spun si alta fac ! Cine are incredere in acest nou si mare PNL, lipsit de caracter si incoerent chiar si cu sine insusi, e problema lui. Eu nu mai pot avea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *