Skip to content
Internațional

Criza sanitară din India ia amploare. Explozie a numărului de decese provocate de COVID-19

aljazeera.com
" "

După un nou bilanț zilnic de peste 3.400 de decese, India a depășit Mexicul în ce privește numărul total de decese din cauza coronavirusului și a ajuns pe locul 3 la nivel mondial.

India înregistrează, în acest moment, 220.571 de decese provocate de Covid-19, de la începutul pandemiei. Este vorba de al treilea cel mai ridicat bilanț al deceselor din lume, după Brazilia (407.775 decese) și Statele Unite ale Americii (591.071 decese). Luni, India a depășit Mexicul, după un nou bilanț de 3.417 decese.

" "
" "

Ţara asiatică a înregistrat, luni, peste 300.000 de noi cazuri de coronavirus, pentru a 12-a zi consecutivă, ridicând numărul total al infectărilor la aproape 20 de milioane.

India se luptă cu un dezastru umanitar, după ce coronavirusul a scăpat de sub control. Potrivit Digi24, deși cel puțin 11 state şi unităţi teritoriale indiene au impus diverse forme de restricţii pentru a încerca să limiteze creşterea infectărilor, guvernul indian condus de prim-ministrul Nadrendra Modi ezită să decreteze un lockdown la nivel naţional, din cauza impactului economic al unei astfel de măsuri.a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *