Skip to content
Justitie

CSM acceptă suplimentarea numărului de posturi în cadrul DIICOT. Câte dintre acestea vor fi ocupate de procurori

Digi24.ro

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat înființarea a 51 de noi posturi în cadrul DIICOT. Dintre acestea, 11 posturi sunt de procurori.

Secţia pentru procurori a CSM a avut pe ordinea de zi o solicitare venită din partea ministrului Justiţiei, Stelian Ion, de acordare a avizului conform pentru majorarea statului de funcţii al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), informează Agerpres.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât acordarea avizului conform pentru majorarea statului de funcţii al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism cu un număr de 51 de posturi, respectiv 11 posturi de procuror şi cu 40 posturi de personal auxiliar de specialitate, economic şi administrativ (35 de posturi de grefier, 4 posturi de funcţionar public – consilier grad profesional superior şi 1 post de personal contractual de expert- psiholog)”, se arată în decizie decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *