Skip to content
Sport

CSM Bucureşti se confruntă cu 6 cazuri de coronavirus

Inquam Photos/Octav Ganea

CSM Bucureşti se confruntă cu 6 cazuri de COVID-19 în cadrul lotului de handbal feminin, 5 jucătoare şi antrenorul Adrian Vasile, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul general al clubului, Gabriela Szabo.

Ea a precizat că se află în contact cu DSP Bucureşti şi reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal, şi că deocamdată nu se ştie dacă meciul de miercuri cu SCM Râmnicu Vâlcea va fi amânat.

„Luni au fost efectuate teste şi şase au ieşit, din nefericire, pozitive. De o oră şi ceva comunicăm cu DSP Bucureşti şi cu federaţia şi aşteptăm şi noi nişte clarificări în ceea ce priveşte partida de mâine”, a declarat Szabo.

CSM Bucureşti a efectuat luni teste RT-PCR în cadrul lotului echipei feminine de handbal în urma cărora au fost depistate şase persoane pozitive. Testele au fost efectuate în perspectiva deplasării echipei de handbal la Sfântu Gheorghe, acolo unde joi este programată confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea din Liga Florilor MOL.

Clubul bucureştean precizează că jucătoarele şi membrii staff-ul tehnic nu s-au întâlnit în ultimele zile, de la revenirea de la Metz, de sâmbătă, acolo unde CSM Bucureşti a disputat ultimul meci din faza grupelor DELO EHF Champions League.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *