Skip to content
Politică

CSM-ul îi cheamă la discuții pe magistrații nemulțumiți. Ce aspecte vor fi punctate

reporterntv.ro

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat vineri că îi invită la discuții pe magistrații nemulțumiți, semnatari ai rezoluției privind apărarea statului de drept.

Mai precis, CSM-ul a decis invitarea asociațiilor profesionale ale magistraților și a reprezentanților celor care au semnat rezoluția la discuții, pentru clarificarea aspectelor care au produs nemulțumiri, precum și a altor teme de interes pentru sistemul judiciar, informează News.ro.

„Plenul Consiliului Superior al Magistraturiii, după suplimentarea ordinii de zi a acestei şedinţe, a hotărât invitarea reprezentanţilor asociaţiilor profesionale ale magistraţilor şi a reprezentanţilor magistraţilor semnatari ai scrisorii intitulate <<Rezoluţia magistraţilor români pentru apărarea statului de drept>>, în vederea discutării acesteia, precum şi a altor teme de interes pentru sistemul judiciar, în cadrul unei întâlniri cu membrii Plenului Consiliului Superior al Magistraturii”, susține CSM.

Decizia privind invitarea la discuții a fost adoptată cu 10 voturi favorabile, 4 împotrivă, în timp ce 3 voturi au fost nule.

Amintim că zilele trecute, mai mulți magistrați au semnat o rezoluție prin care cerea apărarea statului de drept și stoparea atacurilor la adresa lor.

CITIȚI ȘI MAGISTRAȚII, AVERTISMENT DUR PENTRU GUVERNANȚI: PLASEAZĂ INCULPATUL ÎNTR-O POZIȚIE PRIVILEGIATĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *