Skip to content
Politică Societate

CT Popescu crede că moțiunea a fost un spectacol: Oare Raluca Turcan avea lacrimi în ochi?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comparat dezbaterea de azi din Parlament, pe moțiunea de cenzură, soldată cu demiterea guvernului Orban, cu un meci de wrestling, unde loviturile sunt „fake”, de tipul „ia-l de pe mine că-l omor”.

Oare doamna Turcan avea lacrimi în ochi? Dacă e așa – nu pot să-mi dau seama, expresia este aia de Popa-prostu’, i se duc trăsăturile în jos (Privește imaginile). Chiar lăcrimează. Avem meniul complet în felul ăsta, avem și o plânsoare, avem lacrimi. Pentru că în rest am avut de toate în acest spectacol. Ar fi trebuit să taie bilete și să lase publicul să intre la Parlament și să vadă ce s-a întâmplat acolo.

Avem melodrama totală. Avem comedia, melodrama, dramedia. Tot ce am văzut azi în Parlament, un spectacol pentru care ar fi trebuit să vândă bilete Parlamentul, mai face un ban, că sunt mai sărăcuți, și oamenii ar fi câștigat și ei ceva, văzând în direct un astfel de spectacol, pentru că în rest nu au văzut nimic”, a spus Cristian Tudor Popescu, citat de digi24.ro.

Gazetarul a comparat dezbaterea de astăzi cu un meci de wrestling.

Există un sport pârât numit wrestling, în care Gorila vie din Colorado se bate cu Monstrul aproape negru din Dakota. Și vin ăștia cu pachete uriașe de mușchi la purtători, vopsiți, figuri înspăimântătoare, și-și dau tot felul de lovituri care sunt fake, nu sunt adevărate, asta e tehnica acestui sport pârât, să pară că-i spargi capul, că-l dai de pământ, că-l joci în picioare și, de fapt, să nu-i faci nimic. Cam asta am văzut și în Parlament, secvențe de tipul: „ia-l de pe mine, că-l omor””, a spus Cristian Tudor Popescu.

Asta am văzut aici, am văzut jucători care nu sunt preocupați să câștige meciul pe teren, ci care să tragă, să împingă, să reducă terenul după nevoi, ca să câștige deformând terenul, folosind niște trucuri. Ce o să vedem în continuare o să fie și mai și”, a adăugat gazetarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *