Skip to content
Sport

CTP a găsit explicaţia victoriei chinuite a Simonei Halep

Transilvania Reporter

„E grea mereu revenirea după un turneu dur, mai ales când e vb de un Grand Slam. Simona a jucat rău azi pentru că a jucat bine la Australian Open și a ajuns în semifinale, a făcut şase meciuri.

Dacă pierdea în turul 1 sau 2 avea mai mult timp de odihnă și juca mai bine la Dubai. E vorba mai mult de depresurizare psihică, nu de forma fizică. E greu să o ia mereu de la capăt din punct de vedere psihic. A fost un meci chinuit, nu ne-a umplut de fericire, dar e foarte prețioasă victoria.

Au fost greșeli greu de descris, de Djokovic jucând pe stradă cu băieții din Belgrad. Să fii Simona și să trimiți mingi în burta fileului… Nu se întâmplă asta din punct de vedere tehnic, că nu a uitat să joace cu dreapta, ci din punct de vedere psihic, nu are mobilizare suficientă ca să ridice mingea”, a declarat gazetarul, la „Fotbal Club”, potrivit digisport.ro.

Halep va juca în sferturile de la Dubai cu Aryna Sabalenka

CTP e convins că Simonei Halep îi e din ce în ce mai greu să se motiveze, odată cu trecerea anilor.

„Se apropie de 29 de ani, de când joacă tenis are un regim de viață extrem de strict, de dur. Când te apropii de 30 de ani apare acest blocaj, <iar servesc, iar mă doare spatele>, sunt prea multe deja vu-uri. Se poate duce vârsta performanţei până la 34-35 de ani și chiar dincolo. Dacă pierdea, și putea să piardă, nu mai avea timp să ne arate cum își creşte jocul”, a mai spus Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *