Skip to content
Societate

CTP: CEDO a făcut dreptate Justiției din România, batjocorită de homunculul Tudorel Toader și cutrele cu bavețică de la CCR

Inquam Photos / Bogdan Buda

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, gazetarul Cristian Tudor Popescu reacționează la decizia CEDO în cazul Kovesi. Acesta susţine că instanţa europeană a dat dreptate justiţiei din România şi că după decizia dată astăzi un astfel de precedent nu va mai fi posibil în ţara noastră.

„Dreptate pentru Justiție!

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a făcut dreptate doamnei Kovesi. A făcut dreptate Justiției din România, batjocorită de homunculul T. Toader și cutrele cu bavețică de la CCR. Iar președintele Iohannis poate că a căzut o clipă pe gânduri, amintindu-și cum a demis-o pe procurorul-șef DNA.
Care a fost și rămâne pentru istorie procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.
După precedentul creat prin decizia CEDO, o atare strâmbătate strigătoare la cer nu va mai fi posibilă în România”, scrie Cristian Tudor Popescu.

Reacția lui CTP vine în contextul în care Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis, în unanimitate, că Laurei Codruţa Kovesi i-au fost încălcate drepturile prevăzute de Articolele 6 şi 10 atunci când a fost demisă de la conducerea DNA. Potrivit judecătorilor CEDO, „revocarea prematură a acesteia încalcă chiar scopul menţinerii unui sistem judiciar independent”.

DETALII AICI: Decizie tranșantă de la CEDO: demiterea Laurei Codruţa Kovesi de la şefia DNA a fost abuzivă

 

1 comentariu la “CTP: CEDO a făcut dreptate Justiției din România, batjocorită de homunculul Tudorel Toader și cutrele cu bavețică de la CCR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *