Skip to content
Politică

CTP, după prima conferință de presă a lui Iohannis după alegeri: Vrea să se țină de cuvânt, să comunice mai mult cu presa

adevarul.ro

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi24, prima declarație de presă susținută de președintele Klaus Iohannis la Cotroceni, după câștigarea celui de-al doilea mandat la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie. Iohannis, care a făcut declarația după ședința CSAT, a acceptat și întrebări pe alte subiecte de la jurnaliști.

Am văzut ieșirea domnului președinte care, iată, vrea să se țină de cuvânt, să comunice mai mult cu presa. Însă concluzia acestei conferințe de presă a domnului președinte ar fi pentru mine: ar fi bine să fie bine. Adică nu e nimic concret, numai proiecții, viitor, viziuni, vom face să fie bine. Să fie, Doamne-ajută!”, a spus Cristian Tudor Popescu.

În ceea ce privește relațiile dintre șeful statului și PSD, după ce social-democrații și-au schimbat conducerea, gazetarul a spus: „Klaus Iohannis nu-și va schimba atitudinea față de PSD, indiferent ce se întâmplă la PSD acum, cel puțin în următorul an. Și nici nu are motive, pentru că la PSD – nimic nou. Este aceeași convulsie pe care o vedem de 30 de ani încoace”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *