Skip to content
Politică

CTP dă verdictul: planul secret al premierului Sorin Grindeanu

jurnalul.ro

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat la PRO TV că premierul Grindeanu avea un plan bine definit când a emis OUG prin care a abrogat efectele ordonanței 13.

Astfel, jurnalistul e de părere că Grindeanu a dat acest nou act cu speranța că va scăpa de pedeapsa pentru greșeala inițială.

„Mai întâi aș vrea să va relatez ceva din presa de dinainte de ’89. Exista o rubrică intitulată „Din caietul grefierului” în care erau notate diverse replici ale unor personaje aflate în instanță. Un personaj arestat pentru furt spunea asta: „Rog instanța să consemneze că circumstanța atenuantă faptul că am predat tot ce furasem miliției care mă aștepta la iesirea din bloc”. Exact asta face acum Guvernul Grindeanu” declară CTP.

„Am furat și acum pentru că ne-ați prins, deși noi speram să nu ne prindeți, poftiși înapoi ce-am furat și gata. Ei bine, acest gata nu-i lasă sa plece pe acești oameni din stradă” mai continuă jurnalistul.

Domniii de la PSD nu vor să fie reprezentanți astfel în stradă. În continuare lucrurile se îndreaptă spre politizarea manifestațiilor de stradă. Adică cei din Piața Victoriei și din țară doresc acum demisia guvernului Grindeanu pentru că nu a oferit astăzi din macar” capul lui motoc” – adică pe Iordache” a conchis CTP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *