Skip to content
Societate

CTP, despre interesul românilor față de vaccinul anti-COVID: ‘E moca și nu se găsește’. Ce spune despre apelul lui Cîțu către profesori

Inquam Photos/Bogdan Buda
" "

Cristian Tudor Popescu afirmă că oamenii vor se vaccineze într-un număr tot mai mare întrucât numărul deceselor cauzate de infecția cu SARS-CoV-2 crește de la o zi la alta.

„Sunt aproape 20.000 de morți, deja aproape că nu mai există o persoană care să nu fi auzit, toată lumea a auzit cel puțin de un caz de deces din pricina COVID. Și acest lucru contribuie la faptul că oamenii vor să se vaccineze acum și, în ciuda prostiilor de comunicare ale autorităților, e destul de limpede că nu se moare de la vaccinul ăsta”, a spus CTP, la Europa FM.

" "
" "

Gazetarul a adăugat că nu doar frica de moarte îi face pe români acum să-și dorească mai mult vaccinul anti-COVID.

„În momentul în care a îndeplinit cele două condiții, e moca și nu se găsește, se înghesuie lumea, musai ne trebuie, din această cauză.”

Cristian Tudor Popescu a comentat și afirmația premierului Florin Cîțu care i-a îndemnat, luni, pe profesori să se vaccineze anti-COVID. Jurnalistul consideră că este o reacție târzie.

„Nu mai e cazul acum să le spui profesorilor să se vaccineze. Acum e cât se poate de clar, nu sunt suficiente vaccinuri, oamenii vor. Domnul Cîțu o aruncă spre profesori, problema e la domnul Cîțu, la Sănătate, la Guvern. Să vină vaccinurile, să vedem noi că profesorii nu vor să se vaccineze.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *