Skip to content
Politică

CTP, despre Romaşcanu: De ce s-a referit la introducerea organului sexual masculin în orificiul anal? Era mai normal să vorbească de orificiul bucal

adevarul.ro

Cristian Tudor Popescu a comentat în direct la Digi24 scandalul injuriilor adresate jurnaliştilor de Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt al PSD.

„De ce s-a referit la introducerea organului sexual masculin în orificiul digestiv anal, inferior? Era mult mai normal să vorbească de orificiul bucal, care e folosit de jurnalişti? La gură! E normal, şi eu folosesc astfel de cuvinte în privat. Să nu fim… În afara spaţiului public, e normal. Dumneavoastră n-aţi înjurat niciodată? Nu ştiu cum poţi spune că era un loc privat. Locaţia din Kiseleff e plătită din banii noştri, cu bani de la bugetul de stat. Nu era pe terasa locuinţei sale. Asta nu e normal!“, a explicat Cristian Tudor Popescu, în direct la Digi24.

El a adăugat: „Asta a fost problema formidabilă a acestui domn, lăsând la o parte exprimarea. Deci, ai o problemă că eu, şeful partidului, sunt în faţă cu jurnaliştii şi că jurnaliştii nu vin la tine. Şi tu comentezi «Dar dacă ăla nu zicea ceva, ce făceaţi?». Adică era nemulţumit că vine lumea la şefu’ şi nu la el, în calitate de purător de cuvânt. Cum să faci aşa ceva?“.

„Dânsul (n.r. Romaşcanu) a lucrat în industria de craci, ţâţe şi buze siliconate, şi acum vorbeşte de jurnalişti!?“, a adăugat CTP.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *