Skip to content
Politică

CTP, despre senatoarea Diana Șoșoacă: L-a amenințat pe acel om în stil mafiot

adevarul.ro

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit, vineri seară, la Digi 24, despre scandalul senatoarei Diana Șoșoacă după incidentul de la unitatea mobilă de ATI de la Institutul Marius Nasta de duminică seară.

Doamnei îi spuneam până acum senatoarea «Cascada Urlătoarea». O să-i schimb apelativul cam o dată pe săptămână, pentru că e bine să facem lucrul ăsta, pentru că e foarte activă doamna. O să-i spun doamna «Balivernă» săptămâna asta”, a spus Cristian Tudor Popescu.

În legătură cu incidentul de la Institutului Marius Nasta, CTP spune: „Dorea să-l înghită pe omul ăla la care zbiera. Acolo era un om de ordine și această doamnă l-a amenințat în cel mai pur stil mafiot – «Dacă nu te dai la o parte din fața mea, nici nu știi ce-ai să pățești»”.

Îl amenință pe acel om, care este pus acolo să facă o treabă, își face fișa postului. Această «amică a poporului» se năpustește asupra lui, îl amenință în stil mafiot. Ce să obții din asta? Stimați simpatizanți ai doamnei «Ciocioacă», ce să obții amenințând și împingându-te cu agenții de pază?”

„Să nu-și folosească legitimația de parlamentar în acest mod ticălos și ilegal, pentru că asta face cu această legitimație pe care o agită”, a mai spus gazetarul.

În fața Ministerului Sănătății, acum două săptămâni, după «Balș», acolo spunea jandarmilor: «Mă lăsați să intru eu singură sau vreți să intru cu toți ăștia din spatele meu în clădire?». Din nou, amenințare de șefă de bandă, de gașcă. Asta este esența comportamentului doamnei”, a declarat Cristian Tudor Popescu

Nu se poate să lași lucrurile astea. Sunt mulți care tac în clipa de față pentru că le este frică de deschiderea maxilarelor cucoanei: «Cine știe ce mai scuipă în continuare, cum mai amenință și ce mai face?»”, se întreabă retoric gazetarul.

 

1 comentariu la “CTP, despre senatoarea Diana Șoșoacă: L-a amenințat pe acel om în stil mafiot

  1. Tovarasul CTP numit și plutitorul presei de la KOLONICA ar trebui sanctionat.
    CNA ar trebui să-l pună la punct de acest așa zis ziarist.
    Ne dă lectii de democrație și morală domnul care îi felicita pe minerii care au bătut oamenii în Bucuresți.
    Un astfel de om ar trebui să se abțină.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *