Skip to content
Politică

CTP, despre Viorica Dăncilă: Este specialitatea Partidului Comunist – cum spoim înfrângerea netă într-o victorie, asta a făcut dânsa

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a declarat în direct la ProTv că Viorica Dăncilă a adoptat o tactică a Partidului Comunist de a spoi o înfrângere într-o victorie. Potrivit gazetarului, Viorica Dăncilă are o mare problemă în partid, pentru că voturile obținute nu sunt ale ei, ci sunt voturile primarilor din teritoriu.

„Această diferență la care Viorica Dăncilă a pierdut alegerile, a fost transfornată de aceasta într-un triumf, o mare victorie. Este specialitatea Partidului Comunist asta: cum spoim înfrângerea netă într-o victorie, asta a făcut dânsa. Problema doamnei Dăncilă acum este că acest număr de voturi, treizeci și cât a luat, în continuare nu sunt voturile ei. Ca și în primul tur. Aceste voturi nu le-a câștigat doamna Dăncilă luându-le de la USR, PMP,  UDMR sau alte partide. Majoritar sunt voturi mai multe în zonele în care a avut și în primul tur voturi multe. Pentru că au pus osul mai tare primarii. Astea sunt voturile primarilor. Nu sunt ale ei. Și PSD-ul știe asta. DEci doamna Dăncilă nu este deloc fericită și sigură pe pozițiile ei, pentru că atunci când vor avea întâlnirea lor acolo or să-i zocă: ‘Ce voturi ai adus Viorico?’. Restul știm noi cum le-am făcut, dar tu ce ai adus”, a declarat gzetarul Cristian Tudor Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *