Skip to content
Politică

CTP îi DINAMITEAZĂ pe Kelemen și Dragnea: Șeful UDMR, mai UNSUROS ca Toader. Dragnea discriminează românii pentru un vot în plus!

adevarul.ro

Legea privind combaterea spălării banilor a fost adoptată miercuri de Camera Deputaţilor, după ce iniţial fusese respinsă. Kelemen Hunor a avut o reacție dură legat de procedura de reluare a votului despre care a zis că este o porcărie.

Cristian Tudor Popescu a participat joi seară într-o emisiune de televiziune în care a abordat inclusiv această temă. Jurnalistul a avut o reacție virulentă atât la adresa lui Kelemen Hunor, pe care l-a catalogat ca fiind mai „unsuros” decât Tudorel Toader, dar și la adresa lui Dragnea pe care îl acuză că a acceptat o astfel de lege discriminatoare în favoarea maghiarilor „pentru un vot în plus”.

„Curat porcărie, dar o știm și noi și o luăm. Păi nu beneficiaza și UDMR de ea? Au votat împotriva? Kelemen Hunor este mai unsuros decât Tudorel Toader. 

Sunt două lucruri mai grave unul decât altul. Prin modul în care este redactată, ONG-urile care se ocupă de copii, bătrâni, persoane cu dizabilități, vor fi practic desființate în 30 de zile dacă nu pot oferi informațiile legate de beneficiari. Asta este criminal!

Coaliția cu Dragnea și Tăriceanu au conferit pentru prima oară după cel de-al Doilea Război Mondial statutul de rasă superioară. Numai ONG-urile maghiare beneficiază de scutirea de a declara beneficiarii. Este vorba despre o lege financiară a spălarii banilor în care se practica o discriminare pozitivă cruntă. Maghiarii nu se supun acestei legi așa cum se supun ființele inferioare, românii. 

Dragnea este disperat să nu piardă majoritatea. Chiar poți insulta în felul acesta românii? Nu este prima dată. A mai facut-o când a pus 15 martie 1848 pe același plan cu 1 decembrie 1918. Să înțelegem cam ce suntem în viziunea lui Dragnea pentru un vot în plus’‘, a spus CTP în emisiune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *