PSnews

Ultima Oră

CTP îl desființează pe Băsescu: emană o duhoare de dihor securisto-comunist!

După ce, sâmbătă, fostul președinte al României, Traian Băsescu i-a adus critici dure jurnalistului Cristian Tudor Popescu pentru modul în care a comentat meciul Simonei Halep, astăzi jurnalistul îi oferă un răspuns la fel de dur liderului PMP.

Citiți și Băsescu sare la gâtul lui CTP: Încearcă să-şi salveze reputaţia, lipindu-se de o campioană!

„Eram constient, cand am acceptat invitatia ProTV de a comenta in direct finala, ca, daca Simona pierde, laturile ma vor lovi si pe mine. Pe langa cretinetzi si netandertali, aratandu-se, in premiera absoluta, interesat de tenis, fostul presedinte Basescu imi arunca un sir de injurii bazate pe niciun argument, in legatura cu calitatea mea de comentator de tenis. Face o mica pauza si apoi mai scrie pe facebook: ‘Sper ca CTP-ul va comenta si meciul de fotbal Polonia-Romania, daca se pricepe la toate’.

Dl Basescu, asa cum a procedat cand ma acuza, fara sa clipeasca, cum ca as fi lucrat la Scanteia, fara a se interesa in legatura cu faptul ca n-am lucrat nicio zi, in niciun ziar, inainte de `89, nu are minima decenta sa se informeze ca subsemnatul refuz sa comentez fotbal de multi ani de zile, de cand am propus desfiintarea echipei nationale.

Pe manipulatorul murdar il preocupa doar sa arunce asupra mea si previzibila infrangere a baietilor care dau cu piciorul in minge cu tricolorul pe ei. Are treaba cu sportul T. Basescu, cat am eu cu mitropolia.

Cat priveste meciul Simonei, tenisul si comentariul de tenis, sunt gata sa accept ca dl Basescu este un fin specialist si eu un ignorant. Asta insa nu schimba cu o iota ce-am spus joi seara la Digi24 si a declansat, de fapt, flegmele de ultima ora aruncate de distinsul: ca presedintele Iohannis a fost, la Washington, primul presedinte al Romaniei care vorbeste o engleza civilizata si nu miroase a comunisto-securist.

Ceea ce subintinde faptul ca dl Basescu vorbeste englezeste melteneste, in basic inglis, emana o duhoare de dihor securisto-comunist si s-a afirmat ca tata si protector al hotilor, mai ales al hoatelor cu tupeu cat cuprinde. Asta va consemna istoria intr-o nota de subsol, despre dl Basescu, oricate insulte va continua sa-mi adreseze”, scrie CTP, pe pagina personală de Facebook.

 

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. flondor

    11 iunie 2017, 17:14 la 17:14

    Rusine maxima pentru ambii grobolani de doi-bani !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi