Skip to content
Politică

CTP meditează asupra scandalului din PSD: Firea e vicleană

jurnalul.ro

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu privește cu atenție asupra scandalului de la vârful Partidului Social Democrat și analizează mișcările fiecărui actor, mai ales pe al primarului Municipiului Capitalei, Gabriela Firea, pe care o consideră ”vicleană”.

Astfel, în cadrul unei televiziuni, CTP spune că reacția Gabrielei Firea este una perfidă, întrucât profită de disputa dintre două nume mari ale partidului pentru a câștiga capital politic. În plus, jurnalistul afirmă că prin mesajul transmis de edil pe Facebook în care critică animozitățile dintre președintele PSD, Liviu Dragnea, și prim-ministrul Mihai Tudose, i-a ”tras de urechi” pe cei doi: ”Este o reacție vicleană a doamnei Firea, care a simțit momentul și profită de el. Pentru că au reușit, prin această încăierare, Dragnea și Tudose să enerveze mulți lideri de partid, dânsa îi trage de urechi pe amândoi: trebuie să încetați acum, ați greșit amândoi. Îi somează, pur și simplu, în felul acesta câștigând capital politic în raport cu ambii lideri PSD”, a spus jurnalistul, conform Digi24.ro.

Mai mult decât atât, Cristian Tudor Popescu susține că arătându-se drept o persoană echilibrată și matură, Gabriela Firea câștigă capital politic.

„Ea apare în situația asta că persoana responsabilă, matură politic, care militează pentru unitatea și stabilitatea partidului, în vreme ce acești doi lideri au dus lucrurile într-o zonă de bâlci și de instabilitate inacceptabilă. E o mișcare politică cu câștig de imagine a doamnei Firea”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *