Skip to content
Politică

CTP, neimpresionat de decizia lui Grindeanu: Nu va liniști strada!

jurnalul.ro
" "

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat la postul Digi24 că abrogarea ordonanței de urgență de schimbare a codurilor nu este suficientă pentru a-i liniști pe oamenii care, de cinci zile consecutiv, protestează în stradă.

„Nu cred că va liniști strada, nu cred că îi va liniști pe acești oameni, pentru că, așa cum am spus-o, conținutul acestor ordonanțe nu mai este primul motiv pentru care oamenii au ieșit în stradă. Au ieșit din cauza aroganței, a acelui gest de batjocură de dispreț față de oameni și chiar de votanții PSD”, a afirmat jurnalistul, potrivit republica.ro.

" "

El a remarcat și faptul că, „domnul Grindeanu, la sfârșitul alocuțiunii sale, a vrut să ofere un cap. Capul acestui șobolan mecanic Iordache e prea puțin. Eu cred că strada va dori ca Guvernul, în totalitatea lui, să răspundă”.

Cristian Tudor Popescu a vorbit și despre atitudinea avută anterior de Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea. „L-ați văzut pe acest Grindenau premier care spunea în urmă cu 24 de ore, ca șef de gașcă de cartier: Noi suntem mai mulți, voi suntenți 300.000. (…) Cum s-au comportat cei doi, ca doi mafioți de județ, aroganți. Sper să nu uităm astea și cred că strada nu va uita”, a spus Cristian Tudor Popescu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *