Skip to content
Sport

CTP o critică dur pe Ana Maria Popescu: Mi se pare tupeu de mahala!

pressone.ro

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu o critică dur pe spadasina Ana Maria Popescu pentru faptul că l-a ignorat pe ministrul Sportului. CTP consideră că Ana Maria Popescu ”are tupeu de mahala”.

Performanțele cu spada ale doamnei Ana Maria Popescu sunt mari și incontestabile, dar nu pot să spun că mă umple de admirație comportamentul ei ca om. Să-i spui ministrului Sportului să se ducă să ia el medalie de aur în locul tău e o zicere pe cât de agresivă, pe atât de ieftină, ca să nu zic prostească. Bugetul scrimei românești este cu siguranță insuficient, ca, de altfel, al multor altor discipline, dar să refuzi să dai mâna cu același ministru, venit să-i întâmpine la aeroport pe sportivii întorși de la Tokyo, mi se pare deja tupeu de mahala, pe care nu cred că dna Popescu l-a învățat din nobila artă a mușchetarilor.

Nu știu care va fi viitorul în scrimă al dnei Popescu, însă, cu astfel de talente, cred că ar putea face o carieră remarcabilă și în încăierarea politică dâmbovițeană.”, scrie Cristian Tudor Popescu, în Republica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *