Skip to content
Politică

CTP, previziuni dure: Ce vrea PSDragnea este să reinstaureze ceaușismul

YouTube

Cristian Tudor Popescu a comentat mizele din scandalul momentului privind revocarea Laurei Codruța Kovesi de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție.

Mai precis, jurnalistul a afirmat că teoria conform căreia partidul aflat la guvernare împreună cu liderul acestuia, Liviu Dragnea, ar vrea să o înlăture pe Kovesi din funcția de procuror șef a DNA pentru a monopoliza instituția ar fi parțial adevărată. În schimb, Cristian Tudor Popescu consideră că social-democrații doresc ”să reinstaureze ceaușismul în România” pentru a subordona justiția în fața intereselor de partid, după cum relatează B1.ro.

În plus, Cristian Tudor Popescu a adăugat că rolul președintelui Klaus Iohannis va fi redus, prin legile date de de Parlament, ”la un tăietor de pamblici”, în timp ce ”serviciile secrete vor fi repuse în matca lor strămoșească: se vor ocupa nu cu livrarea de date despre marile hoții de partid și de stat, ci cu identificarea și anihilarea celor care îndeamnă oamenii să iasă în stradă, astfel încât să nu mai apară picior de demonstrant în piețele patriei”.

De asemenea, jurnalistul prevede că presa va fi redusă la tăcere, manualele școlare vor fi unice, ”scoase numai de editura de stat”, iar ”filmele necorespunzătoare nu vor mai fi boicotate de creștini purtători de icoane înfășurați în tricolor”, întrucât ”ele nu vor mai fi făcute”.

Citiți mai multe AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *