Skip to content
Politică

CTP pune la zid Guvernul Cioloș: „Până acum care era prioritatea? Asigurarea înmormântărilor?”

CTP pune la zid Guvernul Cioloș: „Până acum care era prioritatea? Asigurarea înmormântărilor?”

Mai precis, jurnalistul Cristian Tudor Popescu CTP a pus la zid Guvernul Cioloș, după ce Dan Suciu, purtătorul de cuvânt, a anunțat că Sănătatea a devenit prioritatea numărul unu a Executivului.

„Până acum care era prioritatea? Asigurarea înmormântărilor? A dat ajutoare de înmormântare, măcar cuiva, guvernul? Domnul ministru s-a prezentat ca un erou care zguduie sistemul de sănătate, care reformează sistemul din temelii. Unde a fost prioritatea asta zero a sănătății atunci când în spitale se distribuiau acești dezinfectanți pseudo? Că erau falși, de fapt. Unde a fost prioritatea?”, a declarat CTP, potrivit b1.ro.

”Îmi amintesc cum căuta să justifice dl Raed Arafat infecțiile nosocomiale, când a fost întrebat despre victimele de la Colectiv. Și dânsul a spus: sunt și în Occident. Cazul ăsta teribil, pentru că nu știm și probabil nici nu vom ști vreodată câți oameni au murit pentru că această substanță de dezinfectare nu era ce trebuie (…) Dacă nu ar fi fost echipa de jurnaliști a lui Cătălin Tolontan care să declanșeze totul, și acum în spitale se distribuiau liniștiți acei dezinfectanți. Nu e ceva nou în țara asta. acă a ieșit la suprafață acest puroi din sănătate, câte mai sunt, de felul ăsta? O să descopere vreunuldomnul ministru, Guvernul, Corpul de control, cineva, cei care și-au anunțat prioritate zero? Dar când nu a fost prioritate zero sănătatea? E de o stupiziene maximă acest enunț”, a mai susținut Cristian Tudor Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *