Skip to content
Societate

CTP, reacţie vehementă la bâlbele autorităţilor: Vindecarea cea mai bună e să nu te îmbolnăveşti

jurnalul.ro
" "

Cristian Tudor-Popescu a explicat, la Digi24, că, atâta timp cât nu există un tratament pentru Covid 19, singura soluţie este prevenţia, punând accentul pe presiunea sub care se află sistemul medical românesc, care este la un pas de colaps, conform tuturor autorităţilor.

Vindecarea cea mai bună e să nu te îmbolnăveşti. Nu există niciun tratament, tot ce auzim pe aici sunt bărbi. Redemsivir are foarte puţin efect, aproape nimic. Masca este cel mai bun vaccin, te ajută să nu te îmbolnăveşti. Oxigen, astp e singurul tratament, în rest sunt vrăjeli. Dar paturile şi posibilităţile de oxigenare în spitale sunt din ce în ce mai puţine şi nu văd niciun orizont de timp în care asta să se schimbe.

" "
" "

Încă mai există oameni, şi nu puţini, care afirmă că virusul nu există. În aceste condiţii, când medicii sunt la capătul puterilor, ATI e la limită, în întreaga lume se întâmplă ce se întâmplă, în România încă mai sunt oameni care zic că oamenii mor de altceva.

O cauză principală pentru care la noi sunt mai mulţi morţi este starea de sănătate a populaţiei din România. Românii sunt bolnavi cronici într-o măsură mare, a avut doamna doctor Beatrice Mahler curajul să o spună„, a declarat CTP.

Întrebat de ce crede că nu se iau măsuri mai dure, cum ar fi lockdown-ul impus în alte ţări europene, CTP a afirmat că este vorba despre un interes electoral. „În primăvară aveam 500 de cazuri şi făceam stare de urgenţă, acum avem 5.000 şi nu închidem nimic. De ce? Pentru că avem alegeri. De aceea am avut şi relaxări, s-a mers la mare, la terase.

Dacă ar veni Iisus a doua oară şi ar veni în România şi ar fi întrebat despre pelerinaj, ce poziţie credeţi că ar avea Iisus? Să se ţină, aşa cum au făcut autorităţile, unii da şi unii nu, sau să nu se ţină?„, a adăugat gazetarul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *