Skip to content
Politică

CTP taxează dur derapajele USR-PLUS: Efectul bășinilor asupra partidelor

pressone.ro

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, într-un articol publicat pe Republica.ro, taxează derapajele USR-PLUS. Amintim că PSnews.ro a scris recent despre cum Oana Bogdan de la PLUS, cea care a intrat în atenția presei după ce a susținut că ”oamenii ar fi mult mai bine dacă ar renunța la proprietate”, a comis-o din nou.

DETALII AICI: Încă un episod comic cu Oana Bogdan: Flatulențele sunt de vină pentru încălzirea globală

Să nu uităm și de cel mai recent membru al USR, Andrei Caramitru care a șocat opinia publică prin controversatele sale postări. Cea la care face referire și jurnalistul Cristian Tudor Popescu, este cea în care acesta susține că în fiecare capitală de judeţ ar trebui construit un muzeu al luptei anti-comuniste şi un muzeu al luptei anti-corupţie:

„După ce scăpăm de javrele astea penale, vinovații sunt pedepsiți și autostrăzile încep să fie construite, mai e ceva de făcut. Să construim în fiecare capitală de județ un muzeu al luptei anticomuniste și un muzeu al luptei anticorupție. Și fiecare elev, student și angajat la stat să petreacă obligatoriu 2 zile pe an acolo. În plus – în toate școlile – cursuri obligatorii despre anticomunism, anticorupție și educație civică, date de ONG-uri cu oameni cu experiență”.

În acest context, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, susține în postarea sa:

”Cred, stimați Republicani, că se impune următoarea întrebare cu caracter științific:

Care factor cauzator al poluării atmosferei în țara noastră vi se pare mai puternic, ce scot oamenii pe cur sau ce scot unii oameni pe gură?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *