Skip to content
Politică

Cu cât se laudă Monica Macovei în sondajele de opinie

" "

În cadrul unui interviu acordat hotnews.ro, prezidențiabilul independent Monica Macovei, întrebată de scorul pe care îl are în sondaje, acesta a declarat că a comandat de curând realizarea unui sondaj, însă poate spune cifre din sondajele altor partide.

Astfel, conform spuselor sale, într-un sondaj PDL avea 16% intenție de vot, iar într-un sondaj al PSD ar avea peste 10%.

" "
" "

„Sunt in cursul unui sondaj, insa pot sa va spun din sondajele altor partide, pe care le tin secret. Aveam 16% intr-un sondaj al PDL intentie de vot, ceva mai putin dar peste 10% intr-un sondaj PSD. Eu am asteptat pana cand stiu cat mai multi oameni ca candidez”, a declarat, luni, Monica Macovei.

În sondajele de opinie prezentate publicității până în acest moment, realizate de CSCI, Inscop, Avangarde sau AB Research, scorul Monicăi Macovei nu sare de 5%.

4 comentarii la “Cu cât se laudă Monica Macovei în sondajele de opinie

  1. O gogomanie. Macovei ia 4% si Johannis cam 31% in primul tur, la cum se misca lucrurile acum.

    Dreapta n-are absolut nimic la mana, numai Basescu mai poate sa mai joace cartea EADS si gata, s-a terminat. Restul cartilor le joaca Victor Ponta.

  2. In sondajul efectuat in BARUL in care a intrat cu trotineta—intentia de vot a fost de 61,9 % pe lcul 2 -CV TUDOR 17 %—3. BRINZA 12 % e .t.c

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *