Skip to content
Politică

Cu cât se laudă Monica Macovei în sondajele de opinie

În cadrul unui interviu acordat hotnews.ro, prezidențiabilul independent Monica Macovei, întrebată de scorul pe care îl are în sondaje, acesta a declarat că a comandat de curând realizarea unui sondaj, însă poate spune cifre din sondajele altor partide.

Astfel, conform spuselor sale, într-un sondaj PDL avea 16% intenție de vot, iar într-un sondaj al PSD ar avea peste 10%.

„Sunt in cursul unui sondaj, insa pot sa va spun din sondajele altor partide, pe care le tin secret. Aveam 16% intr-un sondaj al PDL intentie de vot, ceva mai putin dar peste 10% intr-un sondaj PSD. Eu am asteptat pana cand stiu cat mai multi oameni ca candidez”, a declarat, luni, Monica Macovei.

În sondajele de opinie prezentate publicității până în acest moment, realizate de CSCI, Inscop, Avangarde sau AB Research, scorul Monicăi Macovei nu sare de 5%.

4 comentarii la “Cu cât se laudă Monica Macovei în sondajele de opinie

  1. O gogomanie. Macovei ia 4% si Johannis cam 31% in primul tur, la cum se misca lucrurile acum.

    Dreapta n-are absolut nimic la mana, numai Basescu mai poate sa mai joace cartea EADS si gata, s-a terminat. Restul cartilor le joaca Victor Ponta.

  2. In sondajul efectuat in BARUL in care a intrat cu trotineta—intentia de vot a fost de 61,9 % pe lcul 2 -CV TUDOR 17 %—3. BRINZA 12 % e .t.c

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *