Skip to content
Politică

Cu ce amendă s-ar putea pricopsi cei care hrănesc câinii vagabonzi

" "

Cu ce amendă s-ar putea pricopsi cei care hrănesc câinii vagabonzi?

Astfel, candidatul ALDE la primăria din Brăila vrea să ia măsuri în ceea ce priveşte înmulţirea câinilor. Acesta propune ca toţi cei care hrănesc câinii vagabonţi să fie amendaţi cu 5.000 de lei.

Dan Păun,candidatul ALDE, la Primăria Municipiului Brăila, spune că o rezolvare a problemei înmulţirii câinilor vagabonzi este amendarea celor care aruncă alimente în stradă şi modificarea tuturor tomberoanelor din oraş astfel încât niciun animal să nu poată ajungă la ele.

„Din punctul meu de vedere aruncarea de alimente pe domeniul public ar trebui asimilată cu aruncarea de substanţe toxice şi amenda să fie pe măsură. Eu aş amenda aruncarea alimentelor pe domeniul public cu cel puţin 5.000 lei. Poliţia locală trebuie restructurată din rădăcini, legislaţia e bună, ea trebuie doar aplicată pentru că dacă poliţia locală ar da 5 amenzi de genul ăsta, vă garantez că oamenii s-ar gândi de două ori înainte de a risca să încaseze o amendă de 5.000 lei”, a declarat Dan Păun, conform Obiectiv Vocea Brăilei, potrivit romaniatv.net.

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *