Skip to content
Politică

Cu ce ne va surprinde Iohannis în seara aceasta?

Marți seara, după multe discuții pe acest subiect, a avut loc prima dezbatere prezidențială între cei doi candidați rămași în cursa pentru cea mai înaltă funcție în stat: Președintele României.

Însă, din păcate pentru alegători, tabloul dezbaterii a fost unul lipsit eleganță, de prestigiu, lucruri în concordanță cu funcția.

S-a putut observa din fața micului ecran că totul a fost făcut pe grabă, fără precizie, cu toții regăsindu-se în situația de a asambla totul pe ultima sută de metri.

Există totuși speranța că lucrurile se vor îndrepta în această seară?

Din cadrul conducerii PNL s-a transmis deja informația că Klaus Iohannis va participa în cursul acestei seri, de la ora 20.00, la dezbaterea televizată organizată la postul B1 TV, cu premierul Victor Ponta.

Așadar, cu ce ne va surprinde Iohannis, după ce cu o seară în urmă am observat un candidat nepregătit, incapabil să înțeleagă subiectele discuției, cu o exprimare stângace și lipsit de spontaneitate?

– Poate că în 24 de ore Klaus Iohannis a avut timpul necesar să meargă la Cernăuți și Chișinău;
– Poate că a avut timp să ia cursuri de dicție;
– Poate că a învățat cât este salariul minim pe economie și pensia;
– Poate a învățat cum să nu îi mai ridice lui Ponta mingi la fileu, care pe urmă să-l izbească;
–  Poate va aduce cu el susținători ;
– Poate, în loc de un i-phone alb, vom vedea mai multe mape, pe modelul Ponta, care să-l ajute să-și exprime ideile;
– Poate nu va mai ridica tonalitatea;
– Poate că va veni cu o dezvăluire despre contracandidatul său, iar de data aceasta să ne surprindă cu adevărat prin ultima întrebare;
-Poate vom vedea o adevărată dezbatere prezidențială…

 

5 comentarii la “Cu ce ne va surprinde Iohannis în seara aceasta?

  1. Am vazut dezbaterea franceza Holland-Sarkozi . Si acolo s_au scăpat tonalitati ridicate, cuvinte jenante. Nu a fost chiar atit de iesita din comun dezbaterea noastră. Exceptând mediocritate lui Johannis.

  2. Prea repede curge nisipul—zambetul–s-a invatat usor —miscarea gratioasa a mainilor cu ceva probleme— ghinion , fraier , marlan , fituica———-parlament maine ( monica ) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *