Skip to content
Politică

Cu cine a fost înlocuit Mircea Roșca la șefia PNL Prahova

" "

Președintele PNL Prahova, Mircea Roșca, este în arest preventiv, fiind acuzat de fapte de corupție. Astfel, senatorul Ion Luchian a devenit coordonatorul PNL Prahova.

Arestarea preventivă a deputatului Mircea Roşca a lăsat PNL Prahova fără preşedinte. Situaţia reprezentării a fost stabilită într-o şedinţă a Biroului Permanent Teritorial (BPT), care s-a desfăşurat zilele trecute. Astfel, conform statutului PNL, vicepreşedintele PNL Prahova, senatorul Ion Luchian a fost delegat să preia atribuţiile de coordonare a activităţii filialei PNL Prahova, pe perioada lipsei preşedintelui Mircea Rosca. Funcţia de preşedinte nu este, însă, vacantă. Membrii BPT au adoptat şi o altă hotărâre, votată cu unanimitate de voturi, având menirea să reglementeze situaţia celor care au părăsit PNL, cu scopul de a face parte din altă formaţiune politică.

" "
" "

Membrii BPT au decis ca niciunul dintre cei care au părăsit partidul, în intervalul de timp cuprins între alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale, să nu fie reprimit în partid, „aceştia desfăşurând o campanie susţinută de denigrare la adresa PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis“, după cum au precizat reprezentanţii PNL Prahova.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *