Skip to content
Politică

Cu cine va face tandem Tăriceanu dacă ar câștiga prezidențialele

Intrebat intr-o emisiune la Romania TV daca l-ar desemna pe Victor Ponta in functia de prim-ministru, in cazul in care castiga alegerile prezidentiale, Calin Popescu Tariceanu a răspuns tranșant, precizând că nu ar avea nicio ezitare.

„Da, nu as avea nicio ezitare. Ar fi, in fond, nimic altceva decat recunoasterea votului popular. Victor Ponta a candidat din partea USL, care a obtinut o victorie”, a declarat presedintele Senatului.

Referitor la o posibila revenire in PNL, Calin Popescu Tariceanu a declarat ca „am plecat din PNL si la momentul plecarii am invocat o decizie gresita, cea a ruperii USL. Ulterior, s-a produs a doua mare greseala, abandonarea liberalismului. Nu sunt in politica sa ma duc la un partid sa fiu sef”.

Intrebat in ce conditii ar accepta mandatul de premier, daca Victor Ponta iese presedinte, Calin Popescu Tariceanu a spus: „Haideti sa lasam rezultatul alegerilor intai. Discutiile acestea acum nu au sens”.

Presedintele Senatului si al PLR, Calin Popescu Tariceanu, a completat precizând că, in acest moment, singurul sau obiectiv este acela de a castiga alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

„In momentul de fata obiectivul meu si singurul este acela de a castiga alegerile prezidentiale”, a afirmat Tariceanu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *