Skip to content
Societate

Cu flotă Euro 6, 200 de angajați și echipamente electrice, Supercom începe în forță activitatea la Cluj. Emil Boc: “Aștept lucrări de calitate și echipamente moderne”

Începe curățenia de primăvară. Fix pe 1 martie, Supercom, unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România, și-a  început activitatea în sectorul de vest al Cluj-Napoca în urma participării și câștigării licitației publice inițiate pentru servicii publice de salubrizare stradală și deszăpezire în decembrie anul trecut. Noul contract a fost prevăzut să intre în vigoare din martie anul acesta și practic sparge, după 14 ani, monopolul celor de la Rosal.

Supercom va asigura salubrizarea stradală a municipiului Cluj-Napoca cu ajutorul a peste 200 de angajați și cu o flota performantă de 40 de echipamente Euro 6 și echipamente electrice.

“Astăzi a început o etapă nouă în traseul de performanță al Supercom. Cu fiecare contract nou, vrem să devenim mai buni, să investim mai mult în echipamente performante și să asigurăm cele mai optime condiții de lucru angajaților noștri pentru a putea oferi nu doar servicii de calitate, ci mai ales pentru a arăta respectul profund pe care îl avem față de cetățenii în serviciul cărora suntem. Ne-am propus să ridicăm standardul industriei de salubrizare publică și de management al deșeurilor, să devenim un model. Suntem responsabili în fața cetățenilor și a autorităților publice locale și centrale de a duce ideea de curățenie la un nivel ireproșabil”, a declarat Ilie Ionel Ciuclea, Președinte al S.C. Supercom S.A.

Reamintim că primarul reales, Emil Boc, a ales în decembrie anul trecut ca în următorii cinci ani să meargă pe mâna celor de la Supercom într-un contract în valoare de 74.000.000 de lei (peste 15 milioane de euro).

Atât eu, cât și clujenii, așteptăm lucrări de calitate, intervenții cu echipamente moderne, electrice, nepoluante, curățenie la standarde europene, atât pe carosabil, cât și pe trotuare.

Așteptăm o „competiție a curățeniei” între cele două firme de salubritate stradală care operează în Cluj-Napoca (Supercom și Bratner), în respect deplin față de cetățean și față de banul public”, a scris Emil Boc pe Facebook.

Supercom este o companie cu capital 100% românesc, fondată în 1990 de Ionel Ciuclea. În cele trei decenii de activitate, compania a avut colaborări pe termen lung cu administrațiile locale, atât cele din București, cât și din Ilfov, Dâmbovița, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Ialomița.

În contextul pandemiei cu coronavirus, compania a fost recompensată de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București cu o plachetă de excelență pentru activitatea sa.

În această perioadă dificilă, în care salubrizarea și igiena în general sunt factori esențiali în combaterea crizei sanitare cauzate de COVID-19, suntem onorați când calitatea serviciilor noastre este recunoscută. Asemeni globulelor albe din organismul uman, așa și noi, firmele de salubrizare, asigurăm imunitatea orașului și a celor care trăiesc în el”,  declara Ciuclea în aprilie anul trecut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *