Skip to content
Politică

Cu targă sau fără, Nicușor Constantinescu a fost arestat pentru 30 de zile

Nicușor Constantinescu a a fost prezent vineri seara în sala de judecată a Palatului de Justiţie din Constanţa unde a fost transportat de o echipă medicală cu targa în cursul după-amiezii.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, in urma unei decizii a instantei.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Nicuşor Constantinescu, a fost preluat vineri după-amiază din Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, de jandarmi, în baza unui mandat şi a fost adus cu ambulanţa la Curtea de Apel fiind prezentat instanţei pentru a fi audiat în cazul cererii de arestare preventivă, formulată de DNA.

Procurorul Andrei Bodean, din cadrul DNA Constanţa, a cerut vineri în instanţă înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv pentru Nicuşor Constantinescu, deoarece acesta nu s-a prezentat la termenele succesive de judecare a cauzei în care este acuzat de abuz în serviciu pentru subfinanţarea activităţii Centrului Militar Zonal.

Joi, 19 mai, preşedintele suspendat al CJ Constanţa a fost supus unei intervenţii chirurgicale în Clinica de Urologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, potrivit directorului medical dr. Mihnea Avram.

În referatul prin care se solicită înlocuire a măsurii controlului judiciar cu cea a arestării preventive, procurorul arată că, de la data de 29 martie 2016 până în prezent, inculpatul Nicuşor Daniel Constantinescu a lipsit de la toate termenele de judecată, cu rea credinţă, motivând că este nedeplasabil ca urmare a unei intervenţii chirurgicale la un picior, pentru a cărei recuperare s-a internat la Sanatoriul Balnear Techirghiol, informează antena3.ro.

1 comentariu la “Cu targă sau fără, Nicușor Constantinescu a fost arestat pentru 30 de zile

 1. Un DNA puternic am vazut la TV, cum l-au dus ei cu targa pe acest gangster din Constanta in sala de judecata. In lume o mai fi procedat cineva in halu asta? Nu cred.
  Stai si te intrebi ca “prostul”: de ce dosare mari ca Microsoft, EADS etc. se tot disjung in dosare micutze iar la sfirsit afli cå unii nu fac nici puscarie si mai ramân si cu spaga de milioane de euro. De ce ramin cu milioanele , va spun eu, pentru ca se imparte la toti care sânt in hora. Dragii nostrii jurnalisti luati-vå Cravate de la Basicå si folositi-le daca vreti sa vedeti realitatea. Auzi ca unii care au furat o gaina au de executat 6 ani de puscarie iar ål de a furat milioane de euro ramine in libertate. Coruptia, furtul din banii publici ramin dupa mine raiul de pe pamântul RO.
  Cioloshi spune tot felul de cuvinte maiâncales nu sânt bani, dar nu l-am auzit macar odata sa spuna evaziune fiscala, ca va lua masuri de reducere a ei. Nu se exista asa ceva la omul vostru pus de un profesor de fizica.
  Interesant articolul scris de Sorin Avram
  “Sibiul fără primar, România fără preşedinte”
  In aceeasi nota, scrie si Ioana Ene Dogioiu in
  articolul “Derizoriul presedintelui Iohannis” respectiv
  “Mi se pare evident ca suntem o tara fara presedinte de facto si din aceasta cauza institutii esentiale ale statului sunt necoordonate, se mai incaiera, nu comunica, fiecare e in durerea ei. Dar macar sa ne consumam ghinionul in tacere, nu sub lumina reflectoarelor.”
  Nu credeti ca trezirea jurnalistilor care l-au votat cu doua mâini s-a produs prea tirziu intr-o tara care a avut in fruntea ei numai un excursionist.
  Cred ca ati citit” pas cu pas” in care acest nonpresedinte se destanuie ca un MARE iubitor de excursii.
  Nu-mi amintesc ca in excursiile lui sa fi luat oameni de afaceri, asa cum fac alti presedinti care doresc binele tarii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *