Skip to content
Politică

Cuc, replică pentru Tudose: Acest „Terente de Brăila“, dacă n-ar fi ticălos, ar rămâne doar cu cel mai slab mandat de prim-ministru al României

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a lnasat un atac foarte dur la adresa fostului premier şi actual europarlamentar Pro România, Mihai Tudose. Ministrul susţine că lucrările la Autostrada A2  se vor încheia  pe 15 iunie conform graficelor şi că un fost premier ar trebui să ştie că astfel de lucrări de întreţinere trebuie executate, nu obstrucţionate, scrie adevarul.ro.

Văd un atac foarte virulent al unui «domn» care dupa ultimele declaraţii şi-ar dori chiar şi un post de ministru într-un nou guvern, ca funcţia de prim-ministru e prea mult pentru un «domn» care are propria agendă“, a precizat Răzvan Cuc, pentru stiripesurse.ro, într-un răspuns la criticile lui Mihai Tudose.

De asemenea, ministrul Transporturilor spune despre Tudose că pare un fel de „Terente de Brăila“. „Acest «Terente de Brăila», daca n-ar fi ticalos, ar ramane doar cu cel mai slab mandat de prim-ministru al României“,  subliniat Cuc.  Mihai Tudose l-a criticat pe Răzvan Cuc, după ce fostul premier a dat de cozi de maşini pe A2.„N-ar vrea mormanul de incompetenţă numit Cuc şi cu foarte “harnicul” şi inutilul director de la CNAIR să stea ei aşa în picioare pe A2, pe la km 80 şi ceva, unde întâi sunt cozi de km unde se stă şi abia apoi e deviat pe sensul opus pe o bandă ca să ocolim un şantier “arheologic” unde nu lucrează nimeni? N-ar vrea mormanul de incompetenţă Cuc să stea acolo ca să-i poată mulţumi toată lumea personal?  P.s. Mai e o variantă, să se ducă acasă, de tot!! Am scăpat de România lui Dragnea, aşa cum spunea Rovana Plumb, şi am rămas cu România lui Dăncilă şi a lui Cuc…. Ferească sfântul să mai confunde sexul cu cex-ul şi să se mai şi înmulţească…  Pps. Postare în calitate de şofer care şi-a plătit rovinieta şi care stă de 2 ore şi jumătate pe autostradă”, scrie Mihai Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *