Skip to content
Video

Culise de pe frontul PSD. Andronescu: Dragnea ar fi trebuit să facă un pas în lateral! EXCLUSIV

B1.ro

Senatorul social-democrat, Ecaterina Andronescu, a fost invitatul celei mai recente ediții a interviurilor video PSnews.ro.

În cadrul interviului, fostul ministru al Educației a vorbit și despre ultima condamnare a lui Liviu Dragnea. Amintim că șeful social-democraților a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare plus interzicerea unor drepturi pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive.

Nimeni nu aplaudă și nimeni nu se poate bucura într-o asemenea situație în care se află domnul Dragnea. Eu m-am exprimat public, înainte de a se lua decizia în Comitetul Executiv că poate era bine ca domnul Dragnea să așeze întâi situația țării și apoi a partidului și a domniei sale. Cred în continuare că se află într-o perioadă foarte tristă și tensionată a vieții domniei sale pentru că nu este ușor să porți această apăsare, pentru că nu are cum să fie altfel, și să încerci să mergi ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Sper să nu-l afecteze în modul în care ia deciziile și în modul în care conduce partidul mai departe”, a declarat fostul ministru Ecaterina Andronescu.

Chestionată dacă nu cumva Liviu Dragnea trebuia să demisioneze după decizia dată de magistrați în dosarul amintim mai sus, senatorul PSD a replicat:

”Nu știu dacă demisia era locul cel mai potrivit, dar cred că un pas în lateral ar fi trebuit să îl facă pentru că, și nu o spun ca și când mi-e indiferent ce i se întâmplă ci o spun judecând rațional situația în care este în primul rând domnia sa și partidul în al doilea rând”.

Secvența este disponibilă în intervalul 07:24 – 10:30:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *