Skip to content
Sport

Culisele celei mai spectaculoase Finale a Ligii Campionilor azi, de la 17:00, în direct și online în cea mai nouă emisiune sportivă din România

SUPERBET

Coronacriza ne-a lăsat fără competițiile din teren, dar nu ne-a putut lua complet sportul. Azi, 22 mai, are loc a doua ediție a SuperLive Show, o nouă emisiune sportivă inițiată de Superbet și care se desfășoară în fiecare vineri, de la ora 17:00.

Moderată de jurnaliștii Dan Filoti și Lucian Lipovan, care au promis că vor avea mereu super-invitați din presă și din lumea sportului, emisiunea durează o oră și este difuzată pe Facebook și YouTube, exclusiv online, din România.

Ediția a doua se anunță cu invitați surpriză, premii și conținut variat. Moderatorul Lucian Lipovan a pregătit un material care va putea fi vizionat în premieră mondială – un interviu cu Jerzy Dudek, în care ambasadorul de brand al Superbet în Polonia povestește detalii din culisele celei mai spectaculoase Finale a Ligii Campionilor, finală câștigată de Liverpool în anul 2005 la Istanbul. Atunci, Cormoranii au revenit de la 0-3 la pauză și au învins-o pe AC Milan la penalty-utile de departajare, unde portarul Dudek a făcut diferența.

Fiind o ediție specială, va fi oferit și un premiu – o pereche de mănuși profesionale, semnate de Jerzy Dudek.

Dan Filoti i-a provocat pe Vali Moraru și Mihai Mironică – jurnaliști de calibru și fani Liverpool – să comenteze amintirile lui Dudek. Mihai Mironică va prefața într-un material video exclusiv etapa din weekend din Bundesliga, campionatul de top revenit weekend-ul trecut pe biletele pariorilor.

Temperatura va crește în studio (nu cât să alerteze autoritățile) odată cu challenge-ul live dintre Mihai Leu și Cătălin Moroșanu. Ei se vor întrece la duble în pumn cu sticla de apă. În prima ediție, vedetele au fost Ilie Dumitrescu și Cristi Pancu ale căror „duble” cu sulul de hârtie igienică au fost privite de aproape 80.000 de „suporteri”.

„M-am simțit foarte bine la SuperLive Show și mă bucur că Superbet face asemenea emisiuni pentru fanii sportului, abia aștept să ne revedem și în alte ediții”, spune Ilie Dumitrescu, ambasadorul Superbet și invitat special al ediției de debut (o puteți vedea aici).

Astăzi, emisiunea poate fi urmărită în direct de la 17:00 aici:

Facebook – https://www.facebook.com/superbet.ro

YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCL6Qc_XWLUHBq1NYwu7prCA

###

DESPRE SUPERBET

– fondat în 2008, Superbet este liderul industriei de pariuri sportive și un important contributor la bugetul de stat;

– Superbet este prima companie din industria de profil care s-a implicat în lupta împotriva noului coronavirus. Prin Fundația Superbet, grupul derulează în permanență programe CSR prin care se implică în viața comunității;

– compania susține toate măsurile decise de autorități prin schimbări operaționale, prin care se asigură că angajații și clienții sunt în siguranță și aplică în mod corect măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 în condiții de distanțare socială odată cu reluarea treptată a activității;

– între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone, unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din lume;

– în 2019, Ziarul Financiar a inclus grupul Superbet în Top 10 cele mai valoroase companii românești;

– este prima companie românească premiată trei ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *