Culisele clipului realizat de Mr Beast, cel mai cunoscut YouTuber din lume, la Salina Turda

Sursa foto: Mr Beast

400 de milioane de abonați din toată lumea, ai lui Mr Beast, cel mai cunoscut YouTuber din lume, și ai influencerilor invitați de el să petreacă o săptămână în Salina Turda, vor afla despre cel mai spectaculos obiectiv turistic din Cluj. „Adevărul” a aflat culisele clipului cu 45 milioane de vizualizări.

Clipul filmat de cel mai cunoscut YouTuber din lume, Mr Beast, la Salina Turda, a ajuns să aibă, la trei zile de la publicare, 45 milioane de vizualizări.

„7 zile explorând un oraș subteran” – se numește clipul în care James Stephen „Jimmy” Donaldson (26 de ani) sau Mr Beast, cel mai faimos YouTuber din lume, cu 320 de milioane de abonaţi, a petrecut o săptămână în salina Turda, explorând, alături de 11 cunoscuți influenceri, cea mai spectaculoasă mină de sare din România.

Salina este cel mai tare oraș subteran pe care l-am văzut vreodată”, a susținut Mr. Beast.

„Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Şi cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate, cine ştie în ce orori vom da aici. Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai vechi decât noi”, spune Mr. Beast în începutul clipului.

„În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, atunci când România a fost bombardată, mii de oameni s-au ascuns aici şi acum doar o grămadă de youtubers trăiesc aici”, a explicat YouTuberul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: