Skip to content
Politică Video

Culisele DEMISIEI lui Stănescu din Guvern. Buzatu, tranșant: Este o pierdere pentru Guvern! EXCLUSIV

Inquam Photos / Bogdan Buda

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost unul din cei mai recenți invitați ai emisiunii Puterea Știrilor.

Una din temele abordate în emisiunii a fost demisia lui Paul Stănescu din Guvernul Viorica Dăncilă. Amintim că vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, a anunțat luni după-amiază că a demisionat din Guvernul României.

Concret: confruntat cu decizia lui Stănescu de a părăsi Guvernul Dăncilă, Dumitru Buzatu a ținut să precizeze că fostul ministru este un apropiat de-al său, cu care are ”nenumărate discuții și despre situația din partid și despre ceea ce e de făcut în minister”:

”Paul Stănescu este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Avem nenumărate discuții și despre situația din partid și despre ceea ce e de făcut în minister, mergem și la vânătoare împreună – că am văzut că acum e cam interzis să mergi la vânătoare că beneficiezi de niște critici. El e continuat tradiția miniștrilor foarte buni MDRAP și pentru faptul că beneficiază de experiență și expertiză de la nivelul administrației locale(…)”, a declarat liderul PSD Vaslui.

Întrebat dacă este o pierdere pentru actualul aparat guvernamental, plecarea lui Paul Stănescu, Dumitru Buzatu a replicat:

”Nu știu următorul titular cum se va comporta, dar prin prisma a ceea ce a făcut Paul Stănescu și modul cum s-a comportat, este o pierdere. Dacă Olguța o să fie mult mai bună, atunci o să constatăm că ea este un câștig. În ceea ce îl privește pe Paul Stănescu. El a avut o manieră tăcută de a lucra la minister și a preferat să se deplaseze mai mult la fața locului, în teritoriu, pentru a urmări cum se derulează proiectele pe care le susține Ministerul Dezvoltării, a comunicat cu liderii locali și cu autoritățile publice și mai mult mai puțin a fost prezent în media și probabil din cauza asta unii colegi s-au gândit că trebuie să fie remaniat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *